2777
2789

سلام خانما

یه بدهی دارم نیاز به وام فوری دارم که فقط با ویپاد میتونم بگیرم ...

اینطوریه که اگه پنج نفر دعوت کنم به من ۵۰۰۰ سکه میده که میتونم باهاش وام ده میلیونی بردارم ....

فقطم تا ۱۷ اسفند امکانش هست ...

میشه برنامشو نصب کنید کد معرفمو بدم بهتون ؟! 

به ازای هر نفر ۴۰ هزار تومن میده اگه ثبت نام کردید شماره حساب بدید من ۲۰ تومنشو میزنم براتون ....

تازه همون اول که وارد شدید خودتون میتونید درخواست وامبدید متر از پنج دقیقه وام یک میلیونی میریزه براتون که به موقع واریز کنید هرماه تا ۴۰ میلیون ادامه داره ... من الان تا ۳ تومنشو گرفتم 

ولی این سری یه چک دارم که هیچ پولی ندارم میخوام ده تومنی بگیرم ... توروخدا فقط پنج نفرتون بزنید 🥺🥺🥺

کد معرفم اینه :

7NGZ9K

برنامشو بده اسمشو

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون ویپاده عکسشو فرستادم ... راستی کارتشم رایگان میفرستن دم درتون اگه زدی شماره حساب بفرست من پول ب ...

چیزی نمیخوام 

فقط چک کنم برنامش چجوریه 

اگ اوکی بود

کد معرفت میزنم بهتم خبر میدم

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

ریسکه.

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

گفتی خواهری کنید در حقم. منم بهت می گم. دروغه! وقتت رو باهاش تلف نکن. یه راه دیگه پیدا کن.

دروغ نیست بانک مجازیه زیر نظر بانک پاسارگاد خودم تا سه میلیون پریروز وام گرفتم ... کارتم حضوری اومده شات پیامک واریزشو بفرستم ؟

گفتی خواهری کنید در حقم. منم بهت می گم. دروغه! وقتت رو باهاش تلف نکن. یه راه دیگه پیدا کن.

نه دروغ نیست حقیقته

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا 

از بازار نصب کردی ؟!

نه نصبش کردم ولی فعال نمیشه یعنی مشخصات وارد میکنم فعال نمیشه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🥺🙏🧿واسه حاجت رواییم صلوات ختم کنید خانم‌های زیبا