2777
2789
عنوان

دیگه میخام طلاق بگیرم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 109 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اخه میاد تازه طلبکارم هس میام پیش دستی میگیره برام که تو بهم اهمیت نمیدی😂حالا منو بگو هنگ میکنم� ...

من باشم جات میخندم بزار جونش درآد 😂😂😂وقتی اهمیت ندی گیر ندی بیشتر میسوزه .‌از امروز اینکاروبکن باور کن دیگه ناراحتم نمیشی از کاراش ..من که بعد کلی تجربه فهمیدم بهترین روش همینه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
یکم مدارا کن. سر هر چیزی زنگ نزن به برادرت. چند سالت هست شما؟ اینجوری نمی تونید زندگی درست کنید.

من زنگ نزدم 🤦🏻‍♀️

خانواده هامون همسایه ن 

ماشینشو تو حیاط دیدن که هنوز نیومده خونه

دیشب میگف کسی حق نداره تو زندگیم دخالت کنه گفتم دفعه بعد می‌شینم با بابات حرف میزنم ببینم چی میشع

بگو تو زندگی منم کسی نمیتونه دخالت کنه ب چ حقی زن جوون رو تا بوق نصف شب تنها میذاری؟ فک کردی میری ب مادرت کمک میکنی بی توجهیایی ک به من میکنی و تنها گذاشتن منو خدا میبخشه؟ مگ وجدان نداری؟ (بزرگش کن موضوعو ی بار ب غلط کردن بیفته دیگ این چیزا از سرش میپره)

بگو تو زندگی منم کسی نمیتونه دخالت کنه ب چ حقی زن جوون رو تا بوق نصف شب تنها میذاری؟ فک کردی میری ب ...

والا قبلا مینشتم باهاش جروبحث میکردم ول الان چیزی نمیگم 

فق میخام درس بخونم کنکور قبول شم

اگ هم رفتی خونه پدرت بگو این لقمه ای بود ک شماها انداختید تو زندگیم ی چشمم باید اشک باشه ی چشمم خون 

من حلالتون نمیکنم (از مادرشوهرت ننه من غریبمو یاد بگیر برا جفتشون اجرا کن😂)

اگ هم رفتی خونه پدرت بگو این لقمه ای بود ک شماها انداختید تو زندگیم ی چشمم باید اشک باشه ی چشمم خون ...

مامانم خیلی مظلوم و ساده س 

اون زنیکه ۴سال پیش مخشو خورد منو دادن به این

دلم نمیاد اذیت شه خانوادم

والا قبلا مینشتم باهاش جروبحث میکردم ول الان چیزی نمیگم فق میخام درس بخونم کنکور قبول شم

اععع پس نقشه عوض شد😂😂

همون بهتر ک میره خونه ننش ...خونه ساکت و اروم عالی برا درس خوندن 

هیچی بهش نگو تا جاییم ک میتونی بفرستش خونه ننش😂😂🤍