2777
2789
عنوان

بی بی چک

215 بازدید | 13 پست

سلام دوستان دکتر بهم گفت سونو پی سی او خفیف نوشته احتمال داره تنبلی تخمدان داشته باشی ولی زیاد مهم نیست  این ماه لتروزل خوروم بدون امپول .از روز دهم یک در میان رابطه داشتم 15ام موعد پریودمه. ولی الان سینه درد شدید و کمردرد و خوابیدن و گرفتگی عضلات دارم ایا بی بی چک رو فردا بزنم جواب میده؟؟نکنه کیست شده باشه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زوده نزن، به نظرم اصلا بی بی چک قابل اعتماد نیست، فقط آزمایش خون....

من فردای موعدم گذاشتم هاله انداخت، رفتم آزمایش خون منفی بود و فرداش پریود شدم....

تازه کلی هم علائم داشتم

Karma.....
به نظر من بعد از موعد پريودت استفاده كن, اونم 4-3 روز بعد. الان خيلي زوده. اگه واقعا باردار هم شده ب ...

منم ماه پیش اونجوری شدم ولی روز پریودی رنگ هاله بنفش میشه ولی بارداری هاله صورتی دیگه متخصص شدم😉😉😉😉😉

به نظر من بعد از موعد پريودت استفاده كن, اونم 4-3 روز بعد. الان خيلي زوده. اگه واقعا باردار هم شده ب ...

یه هفته مونده به پری زدم تو پنج دیقه اول منفی بود بعدش هاله انداخت .تا حالا هر وقت بی بی می زدم کاملا سفید سفید می شد حتی وقتی چند ساعتم میگذشت

نه عزیزم من تو عقد سونو دادم گفتن پی سی او هستی دیگه دکترم برام قرص ال دی نوشت گفت سه ماه بخور آب میشه من چون با ال دی حالم بد میشد قرص یاسمین خوردم دیگه هم سونو ندادم و چهار ماه بعد عروسی نی نی اومد