2777
2789

گربه خیابانی تو اشغال غلت میزنه کاری نمیشه گوشت بخوره میمیره؟ اون گریه های خانگی هستن میمیرن 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گربه گوشت خام ضرر داره؟ حیوونه ها

یعنی موش ک میخوره اول کبابش میکنه می‌خورده؟ 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

من توی این فصل خصوصا که سرده و طفلی ها ممکنه چندین روز بی آب و غذا بمونن  مرغ و جوپرک و هویج سنگدان مرغ  می‌پزم و برای گربه های خیابون می‌ذارم شما هم به جبران اون کار امتحان کن .شیر هم بدون لاکتوز مناسبه چون شیر معمولی زبان بسته ها دل درد میگیرن باور کن هر چی دارم تو زندگیم از برکت دعای این گربه هاست خداوند واقعا هر کی به گربه خوبی کنه به بهترین ها میرسونه

گربه گوشت خام ضرر داره؟ حیوونه هایعنی موش ک میخوره اول کبابش میکنه می‌خورده؟

آره دیگه اول می‌خوابونه آبلیمو زعفرون پیاز بعد شیخ میکشه کباب شد میخوره 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

گربه گوشت خام ضرر داره؟ حیوونه هایعنی موش ک میخوره اول کبابش میکنه می‌خورده؟

گربه طفلی موش نمیخوره چون‌موش خیلی آلوده است باعث بدترین مریضی ها هست  مگر اینکه واقعا شدید گرسنه در حد مرگ باشه ولی موش رو‌میکشه چون موشها باعث طاعون میشن .بخاطر همینه گربه خیلی تاثیر خوبی در پاکسازی محیط شهری داره .

آره دیگه اول می‌خوابونه آبلیمو زعفرون پیاز بعد شیخ میکشه کباب شد میخوره

اره اون روز یکیشو دیدم پا منقل 

نامرد ی تیک نداد

گشنم بود

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

گربه طفلی موش نمیخوره چون‌موش خیلی آلوده است باعث بدترین مریضی ها هست مگر اینکه واقعا شدید گرسنه در ...

درسته مرسی از اطلاعاتت نمیدونستم 

ولی بطور کلی گربه حیونه دیگ، حیوونا ک کباب نمیکنن بعد بخورن 

اره اون روز یکیشو دیدم پا منقل نامرد ی تیک ندادگشنم بود

کلا گربه ها گدان. حالا اگه سگ بود میداد 

کلا سگا دست و دلباز ترن

کلا گربه ها گدان. حالا اگه سگ بود میداد کلا سگا دست و دلباز ترن

وای یادم رفته بود رو کدوم حرفم ریپلی کردی. خیلی جدی داشتم ب پیامت فکر میکردم یهو دیدم رو کدوم حرفم اینو گفتی 🤣

وای یادم رفته بود رو کدوم حرفم ریپلی کردی. خیلی جدی داشتم ب پیامت فکر میکردم یهو دیدم رو کدوم حرفم ا ...

گفتی یه گربه رو دیدم کباب زده بوده بمن نداده 😂