2777
2789
عنوان

بهترین منبع شیمی کنکور

106 بازدید | 10 پست

من می‌خوام شیمی رو کامل بخونم اما خب منبع مبتکران انتخاب کردم که خیلی زیاد و سنگین بود ... الآن نمی‌دونم باید شیمی رو از رو چی بخونم ؟ میشه لطفاً کمکم کنید ...میشه یه منبع معرفی کنید که کامل گفته باشه مسائل و حفظیات رو و سریع بشه جمعش کرد و مثل مبتکران سنگین نباشه ؟ .... یا هر روش دیگه ؟!🙏🏼

الان نفهمیدم مبتکران رو تا الان خوندی یا نمن پارسال مبتکران خوندم بعدش ایکیو

نه نخوندم ... این منبع رو گرفتم تا بخونم البته ۳ ماه پیش ...که یه سری مشکلات پیش اومد که نشد و برای از الآن خوندن واقعاً سنگینه و نمیدونم حالا چیکار کنم 😫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره صفرم تقریباً

خب درسنامه نخون

دیگه نمیرسی هم درسنامه بخونی هم تست بزنی کامل

تست هم بزنی باید انقد مرورش کنی تو ذهنت بمونه نه اینکه فقط یه بار بخونی رد شی

فیلم آموزشی ببین از یه استاد خوب

هم آموزش داره هم تست کار میکنه اینا رو ببین تستاش رو کامل کار کن تکالیفش انجام بده

بعدم تستای کنکور اخیر رو بزن

خب درسنامه نخوندیگه نمیرسی هم درسنامه بخونی هم تست بزنی کاملتست هم بزنی باید انقد مرورش کنی تو ذهنت ...

خب اگه درسنامه نخوندم چطوری متوجه بشم ؟ یعنی میگی فقط فیلم ببینم و بعد برم سراغ تست ؟

خب اگه درسنامه نخوندم چطوری متوجه بشم ؟ یعنی میگی فقط فیلم ببینم و بعد برم سراغ تست ؟

عزیزم 

درستامه خوندن فایده نداره برا کسی که صفره

مفهومی یاد نمیگیری

فیلم ببین از یه استاد خوب آموزش بده بهت

همون استاد خب جزوه داره دیگه تست داره تو جزوه اش

تستای همونو خوووب کار کن چند بار بزن 

عزیزم درستامه خوندن فایده نداره برا کسی که صفرهمفهومی یاد نمیگیریفیلم ببین از یه استاد خوب آموزش بده ...

خب به نظرت فیلم‌های استاد فراهانی که تو تلگرام میزارن خوبه؟ یا برم دوره شو ثبت نام کنم؟