2777
2789

سلام.  اگه برا کاهش درد هم راهکار دارید بگید لطفا

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکروز قبل به من گفتن

دردش قابل تحمله 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

من جاریم زده بود گفت انقد درد نداره 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

بستگی به خودت دارع

من رفتم میکروبلدینگ مردم از بس درد کشیدم حتی تا دور بعدش درد داشتم اما دختر عموم و دوستمم اصلا یه ذره درد رو هم نکشیدن بعدشم هیچیشون نشد

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

خدایی درد داره؟؟؟؟

منم الان  دلهره گرفتم که🥲

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
یکروز قبل به من گفتندردش قابل تحمله

به نظرت یه ساعت قبلش یه مسکن قور مثل پروفن یا دیکلوفناک یا استامینوفن بخورم؟

چه رنگی را انتخاب کنم قشنگ تره؟

به نظرت یه ساعت قبلش یه مسکن قور مثل پروفن یا دیکلوفناک یا استامینوفن بخورم؟چه رنگی را انتخاب کنم قش ...

نه بابا من بدون بی حسی انجام دادم اصلا دردش غیر قابل تحمل نبود

سوزنش خیلی ریزه 

فقط قبلش بالم بزن تا خشک نباشه لبت

من سه جلسه رفتم اول کبودی رو گرفت بعدم رنگ سرخابی زد

بستگی به پوستت داره کالباسی هم قشنگه

هر رنگی بزنی پنجاه درصد میمونه یعنی نباید انتظار داشته باشی به اندازه رژ دائم رنگ بده

یه رنگ ملایم و طبیعی میده

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
نه بابا من بدون بی حسی انجام دادم اصلا دردش غیر قابل تحمل نبودسوزنش خیلی ریزه فقط قبلش بالم بزن تا خ ...

یعنی از رنگ مورد نظرم یک درجه پر رنگ تر انتخاب کنم  درسته؟ بعد همون دو هفته بعدش کم رنگ تر میشه؟

چجوریه دردش ؟ من ابرومو تتو کردم اشکم دراومد از اون بدتره ؟

اره ابرو خیلی دردش بیشتره

نترس دردش جوری نیست که نتونی تحمل کنی

یعنی از رنگ مورد نظرم یک درجه پر رنگ تر انتخاب کنم درسته؟ بعد همون دو هفته بعدش کم رنگ تر میشه؟

بگو میخوام رنگش مشخص باشه ولی هر چه طبیعی تر باشه قشنگتره

بلافاصله بعد پوست ریزی رنگش تقریبا میره و کمرنگ میشه سه ماه بعد رنگ اصلیشو نشون میده