2777
2789
عععع تاپیک زده بهش توهین کردی🙄😂

ای بابا🤣🤣🤣🤣🤣

همش تاپیک های جنسی میزنه و میترکه

تاپیک های جنجالی

یکی در میون هم میگه یکی بیاد خصوصی حرف بزنیم

یا داره از گرم بودنش میگه🙄

یا فحش میده

اونوقت من توهین کردم؟🤣

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فهمیدم منم به شوخی گفتم شما متوجه نشدی؟

نه والا اینقد جدی گفتی حداقل یه ایموجی بزار ک بفهمم ایموجی برا همینه دیگ ک حس و دیدگاه تو به طرف برسونی من ک لحن یا حس توی چهرت رو که نمیتونم ببینم 😁🤓

چشم‌هایش را بست و به‌سمت خورشید پرواز کرد؛ اما این‌بار بدون بوم و رنگ در‌ دست :)!

ای بابا🤣🤣🤣🤣🤣همش تاپیک های جنسی میزنه و میترکهتاپیک های جنجالییکی در میون هم میگه یکی بیاد خصوصی ...

رفتم دیدم معلومه مردع 😕😕😕 

همشم دست دوستی میخواد 🤣🤣 یکیم نیس بهش دست بده تمام شه جریان😐 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

رفتم دیدم معلومه مردع 😕😕😕 همشم دست دوستی میخواد 🤣🤣 یکیم نیس بهش دست بده تمام شه جریان😐

🤣🤣🤣🤣🤣🤣جالبه میگه بهم توهین میکنه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من خودم مرد هستم تو سایت زنانه دارم میپلکم به دلایل خاص اجتماعی ولی خیلیا گفتن برو تو ددی سایتاونجا ...

هردوش جالب نیست

نه پلکیدن مردها اینجا وسط بحثای زنانه چون خیلیاشون قوانین رو رعایت نمیکنن ایجاد مزاحمت میکنن چت روم میکنن تاپیکا رو  یا بدتر ، عده ای شون بی حیا و کم شعورن تو مباحث زنانه هم بعضا دیده شده که شرکت کردن و یه وجهه زشت و غیراخلاقی به بحث دادن نه هم جولان دادن خانما تو ددی سایت وقتی خودشون تو این سایت مرتب گیر میدن به مردا که اینجا چیکار دارین

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

هردوش جالب نیستنه پلکیدن مردها اینجا وسط بحثای زنانه چون خیلیاشون قوانین رو رعایت نمیکنن ایجاد مزاحم ...

بله متاسفانه 

ولی از یک منظر خیلی خوبه

از این نظر که خانما و آقایون مشکلاتشون رو میگم و باهم تبادل نظر میکنن و مقداری کمک میکنه به شناخت طرفین نسبت به غیر هم جنس خودشون

من اینجا خیلی مبینیم که خانم از مشکلات شوهرش یاخانوادش میگه و خب این میتونه رو خیلی در ذهن یک نفر حتی مجرد که قصد تشکیل خانواده داره هم کمک کنه

بله متاسفانه ولی از یک منظر خیلی خوبهاز این نظر که خانما و آقایون مشکلاتشون رو میگم و باهم تبادل نظر ...

اگه این تجربیات برای اقایون درس بشه و کمک بشه از این لحاظ به بهتر شدن زندگیای مشترک که عالیه

.. اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷