2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اومده حلالیت خواستن

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 37 پست
خوب پس فردا اگه مامان مریض شده ومحتاج پول ومراقبت پسرهاش بگن پول خودمونه وخرج مادر نمیکنیم؟؟

خوب دیگه همون موقع هم میتونن پسرا بگن دیگه 🤷

من لنگ یک میلیون بودم دیروز زنگ زدم مادرم نداد با اینکه می‌دونم داشت ولی خوب چه کاری از دستم بر میاد مال خودشه نخواسته بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد پرروه و غرور داره ب خودم نگفته رفته در خونه مادرم ک اون ب من بگه

چه موجودی هست..چقدر سیاست داره.مادرت همون موقع میگفت حلالیت را مستقیم به خود طرف میگن.من واسطه نمیشم

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

کاش مادرت میگفت من پیغام رسون نیستم اگه واقعا حلالیت میخواید و پشیمونید خودتون بهش بگید و از دلش در ...

مامان منم ساده و دل رحمه همین مادر شوهر هفت خطم کلی با مامانم دعوا کرد منتها مامانم دل رحمه اما من منتظر چوب خدام

به عمد زندگی‌ شما رو خراب کرده الان حلالیت میخواد؟ بخاطر مکه رفتن؟من بودم حلالش نمیکزدم

بخدا قسم پسر دومم دنیا اومد حتی ی تبریک خشک و خالی ب پسرشم نگفت انقد ک پسته حالا حلالیت میخواد بعد جلو جمع ب حالا دعوا گفت 10روز عن و گهت شستم در صورتی ک زایمان اولم بالاجبار شوهرم 10روز اونجا رفتم مامانم همه کارام کرد هیچ عن و گهیم نداشتم ک بشوره حتی خون ریزی هم نداشتم فقط ی روز بود اونم مامانم لباسام شست

بخدا قسم پسر دومم دنیا اومد حتی ی تبریک خشک و خالی ب پسرشم نگفت انقد ک پسته حالا حلالیت میخواد بعد ج ...

پس یجوری بهش برسون که تا قیمت حلالت نمیکنم😕حرصم گرقت

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست