2821
2789

قبلا یجاخوندم نوشته بود خدا گفته بخوانید مرا تااجابت کنم شمارا...

الان اینستا دیدم میگه خدا با گریه و زاری شماها و التماس و خواهشتون دلش نمیسوزه اونیکه خودش مقدر کرده و صلاح میدونه میده!

کافر نیستم ولی واقعا آدم اینارو میشنوه میگه مترسکیم مگه پس نقش ما تو این زندگی چیه

خدایا ... گشایشی ایجاد کن برای دلهاییکه با بغض صدایت میزنند💚

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم باهات موافقم، ائمه‌ی ما با گریه و اشک در درگاه خدا دعا میکردند، با مثلا آیت‌الله بهجت رو دیدم با ...

و خدا هم فوری اجابت میکرد و دلش میسوخت و مقدر میکرد و صلاح دیدش بااونا یکی میشد

هر چیزی میبینی  و میخونی باور نکن، اول ببین منبع چیه و کجاست.

دوم اینکه مجموعه رفتار و گفتار و سبک زندگی ما ، زندگبمون رو شکل و جهت میده، خداوند قدرت اختیار و انتخاب داده‌  اینجوری نیست از قبل یه برنامه ای چیده باشه و ما ربات در حال انجامش باشیم.

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، درون من تابستانی شکست ناپذیر زندگی میکند...

من یه بار ویدئو از سوپرایز کردن شوهر یکی دیدم،ک تولدش بود و کادو و کیک آنچنانی و.....نزدیک یکساعت بر ...

اینا ک همش کشکه

اگه واقعا کسی بخواد کاری بکنه نیاز به جار زدن نداره

مگه این اعتقاداتتونو باید از اینستا بگیرید عزیزم؟

از منبع معتبر اعتقادو باید گرفت

اینستا که هر چرتو پرتی رو برای بازدید بیشتر میذارن و براشون مهم نیس

در ضمن حدیث داریم که تقدیر حتمی فقط با دعا عوض میشه

اراده ما هم در طول اراده خداست

ینی ما اراده میکنیم یه کاری رو انجام میدیم، اما اگه خدا نخواد، تو همون اراده رو هم نمیتونی بکنی

ینی مثلا یکی به خودش مغرور میشه که من خیلی زحمت کشیدم و از خوابم زدم و فلان

این زحمتش درسته ولی اگر خدا اراده میگرد میتونست بی انگیزش کنه که نتونه از جاش پاشه که زحمت بکشه انقدر

من یه بار ویدئو از سوپرایز کردن شوهر یکی دیدم،ک تولدش بود و کادو و کیک آنچنانی و.....نزدیک یکساعت بر ...

آدم حس بی ارزشی میکنه دیگه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز