2777
2789

دخترم ۱۴ سالشه، تازه تازه داره وارد اجتماع میشه، ولی احساس میکنم اعتماد بنفس خیلی خوبی نداره

حرف مردم زود اذیتش می‌کنه و خیلی حساسه به قضاوت و حرف های دیگران

چیکار میتونم بکنم، چجوری اعتماد بنفسشو بالا ببرم و یادش بدم به حرف مردم توجه نکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر وارد جامعه ش کن

به تیپش برس

ثبت نامش کن باشگاه از همین الان هیکلش خوب بشه

کلاس موسیقی ثبت نامش کن

هی ازش تعریف بکن 

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

وقتی یه دستاوردایی داشته باشه خود به خود اعتماد به نفسش تقویت میشه کلاسایی بنویسش و جمعایی ببرش که میدونی تو اونا خوب پیشرفت میکنه

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

یک دو دوره بفرستش کلاس فن بیان درست میشه 

ضمنآ کلاس هنری هم بفرستش واسه افزایش اعتماد بنفس عالیه

من دخترمو تابستون پارسال فرستادم کلاس عروسک بافی

تابستون امسال هم بردمش کلاس اصلاح صورت و ابرو

هر کی میاد خونمون دخترم با افتخار بهش میگه که این عروسکا رو خودم بافتم یا میبرتش توی اتاق خودش شروع میکنه به اصلاح صورت و ابروش

تابستونی رفتیم مشهد خونه ی همکار شوهرم همونجا زن همکار شوهرم رو برد توی اتاق صورتشو اصلاح کرد

حالا هفته ی پیش بنده های خدا از مشهد اومدن خونمون خانوم همکار شوهرم با یک ذوقی به دخترم میگفت من آرایشگاه نرفتم اومدم که تو صورتم رو اصلاح کنی. 

کلی اعتماد بنفس بچه بالا میره

کلاس فن بیان هم سه سال پیش یکماهی فرستادمش بخاطر اینکه از صبح تا شب هم اگر میرفت مثلآ درس شش کتاب علومش رو بخونه بازم یاد نمیگرفت

فرستادمش کلاس فن بیان کلی همحفظیاتش خوب شد راحت شدم الهی شکر.

تو این سن به ظاهرشون اهمیت میدن. براش لباسای شیک بگیر ....

همیشه اینکارو انجام میدم.

حتی همیشه براش عطر و بادی اسپلش... خیلی خوشبویی میگیرم، همیشه بوی خوبی میده. ولی تو مدرسه بهش گفتن بوی بدی میدی، الان کلااا خیلی ناراحته

نمی‌دونم چیکار کنم

اخی عزیزمبهش بگو همیشه منو بابا حامی تو هستیمهمیشه روی کمک ما حساب کندخترا حامی امن لازم دارن

یه ویژگی مستقل بودنم داره که متاسفانه همیشه سعی میکنه خودش همه چیو حل کنه و به کسی زیاد چیزی نگه🥲

بفرستش کلاس فن بیان.. کتابای غیر درسی بده بخونه اطلاعات عمومی سیاسی اجتماعیش بره بالا میتونه راحت خر ...

چه عالی حتما، کلاس های فن بیان خوب آنلاین می‌شناسین؟

میشه لطفا اسم کتابارو هم بفرمایید