2777
2789
عنوان

نشانه های خیانت ی دختر

642 بازدید | 24 پست
  • از شما فاصله می‌گیرد و مثل قبل توجهی به شما ندارد.
  • اتفاقات روزمره اش را با شما در میان نمی‌گذارد. 
  • بی دلیل عصبی می‌شود.
  • بر سر بهانه های کوچک شروع به بحث و دعوا می‌کند. 
  •  حالت تدافعی دارد.
  • سردرگم به نظر می‌رسد.
  • برنامه های مشخص خود را به صورت ناگهانی تغییر می‌دهد. 
  • مضطرب و پنهان کار بنظر می‌رسد. 
  • به موضوعاتی که قبلا حساس بوده است دیگر واکنشی نشان نمی‌دهد. 
  • ابراز علاقه کاهش یافته است. 
  • دچار نوسانات خلقی است.
  • تکرار اشتباه نام شخصی دیگر
  • کمتر با شما مکالمه می‌کند.
  • زمان هایی که به او نیاز دارید در دسترس نیست.
  • به فردی خودخواه و سرزنش گر تبدیل شده است. 
  • به شما بی احترامی می‌کند و به گونه ای رفتار می‌کند که شما تحقیر می‌شوید. 
  • زمان زیادی را صرف فضای مجازی و اینترنت می‌کند.
  • شاهد تغییرات ناگهانی در پوشش و ظاهر او شده اید. 

مال من همشونو داشت

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی

ری دم ب قبر اونی ک خیانت و عادی سازی کرد

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

شاید بخاطر اینه اصلا از تو خوشش نیومده همون اول

ربطی نداره 

ادمایی هستن ک ذاتشون خراب باشه

اگ خوشش نمیومد با اسی نمیرفت تو رابطه

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

منم چون با یکی سه سال بودم و میدونستم هیچ پخی نمیشه هزار تومن هم نداشت خودم پول شارژشو‌میدادم با اون بودم اما نسبت بهش سرد شدم با شوهرم آشنا شدم و یک ماه با شوهرم در ارتباط بودم و بعدش ب اون پسره گفتم ب درد هم نمی‌خوریم و کات کردم دقیقا بهش توجه دیگه نمی‌کردم چون واقعا وقت تلف کردن بود وقتی فکر کردم بهش واقعا عاشقش هم نبودم شاید چون اون موقع ک باهاش دوست شدم ۱۷ سالم بود از روی هیجان بود 

💚🌱

مجبورش نکرده بوده که بره تو رابطه!

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

خیانت ب این دلیل نیست

کسی ک خیانت میکنه اعتماد بنفسش پایینه

بیماره

و هزارتا مشکل دیگه

خوشش نیومده بود میتونست وارد زابطه نشه

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

اون تو فکر سود خودش بوده کاری به این نداشته شاید... مثلا سرگرمی باشه پسره

پس کلا مریض بوده🤦🏻‍♀️😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...