2777
2789

سلام دوستای خوبم یادتونه بیبیم مثبت شد.عکسشم گذاشتم رفتم آز دادم منفی بود.......مارکش اینتک..

نابود شدمممممم......😧😢اون شب تا صبح منو شوهرم از ذوق نخوابیدیم فرداش با گرفتن جواب منفی نفهمیدم چطور تا خونه اومدم....تمام بدنم گر گرفته بود آتیش بود.توی بهت بودم..

بازم نشد😢😢

باید ازسمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم بازدلم دل بشود....💔💔

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای واااییییی...

چقد این بی بی چکا مزخرف شده..

چقد بددددددد...

ایشاله به زودی باردار میشی.

خیلی ناراحت شدم واست.

وقتی میبینی احمق ها چقدر راحت و خوشحال دارن زندگی میکنن دو دل میشی که تو احمقی یا اونا...  

چند وقت از موعودت گذشته ؟ 

به دنیا نیامده‌ایم که چوب قضاوت به دست بگیریم و سر هر راه و بی‌راهی مردم را قضاوت کنیم. ما مرکز دنیا نیستیم‌، حتی اگر این به نظرمان برسد. ما لبریز از اشتباهات و کمبود‌هایی هستیم که دیگران را به خاطرش تحقیر می‌کنیم..
موقعه شیر دادنه نی نیم دعات میکنم ک دامنت سبز بشه خواهر

فداتشم.دوروز نابود شدم کاش هیچوقت مثبت نمیشد اینهمه رویا بافی نمیکردم حس بدیه😢

سلام منم واسه بچه ی دومم همینجوری شد بی بی چک مثبت ولی آز منفی خلاصه منم بی خیال بارداری شدم بعد که فهمیدم توی ماه چهارم بود 😏دوره های پریودیمم فقط یکم لکه داشتم فکر میکردم هورمونهای بدنم بهم ریخته....تا رفتم سونو ببینم چرا اینجوری شدم دیدم باردارم و چهار ماهمه😁😁😁

من همین الانشم بخاطر بی بی منفی گریه میکنم  حالم بده خداااا کی مثبت میشه پس دوسال داره میشه

عزیزم دمنوش رازیانه بخور از بعد پایان پری تا تا روز 13.صبح ناشتا اگ پرولاکتینت بالا نیس.

❤خاله جونا برا تو دلیم ی صلوات میفرستید سالم بیاد بغل مامانش❤
چند روز از موعدت گذشته دوستم؟ شاید زود رفتی  پری ک نشدی تا الان؟

۱۰روزه عقب انداختم ۸روزه امپول پروژسترون زدم دوتا بیبی مثبت باورم نمیشه.بعدش هرچی میزنم منفیه.