2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من وقتی میخاستم برم عمل کنم بیینمو یه دختره پیشم بود گف ا استرس دیشب پریود شدم فک نکنم مشکلی پیش بیا ...

منم نوبت دارم اینقد منشی امروز فردا کرد. دوبار منو 12 ساعت ناشتا نگه داشت کنسل کرد تا بلاخره روزی ک نوبت قطعی گرفتم موعده پرویدم. البته شنیدم تو بیمارستان اشکالی نداره ولی خب بعدش بااون حال بد اذیت میشی

ببین بعد عمل بینی ممکنه خونریزی داشته باشی نمیشه از بالا خونریزی باشه از پایینم باشه 

پریودی به تنهایی رو مخه 

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

منم نوبت دارم اینقد منشی امروز فردا کرد. دوبار منو 12 ساعت ناشتا نگه داشت کنسل کرد تا بلاخره روزی ک ...

اره مشکلی نداره ولی با اون حال و خون ریزی ادم اذیت میشه

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

بله من پریود بودم رفتم اتاق عمل نه سخت نبود اصلا

واقعا؟ اخه میگن نباید سرتو پایین بگیری. چجوری دسشویی میری، کارتو انجام میدیی.منظورم نوارو..... تو خود پرویدی من وحشتناک درد و خونریزیدارم

ببین بعد عمل بینی ممکنه خونریزی داشته باشی نمیشه از بالا خونریزی باشه از پایینم باشه پریودی به تنهای ...

همون مشکل منم همینه. بعد من اینقد درد شدید دارم ک نگو. حالا کدوم دردو تحمل کنم. همش باید برم دسشویی. نمیدونم چکار کنم واقعا

واقعا؟ اخه میگن نباید سرتو پایین بگیری. چجوری دسشویی میری، کارتو انجام میدیی.منظورم نوارو..... تو خو ...

اره من سرم و پایین نمیگرفتم برا اینکه خون ریزیمم کمتر بشه مفنامیک اسید خوردم 

من روز قبل عمل پریود شدم همون روز هم مفنامیک اسید خوردم 

دو تا پد میزاشتم که ی وقت در نیاد 

وقتی ام رفتم کلینیک گفتم ک پریودم بهم شورت دادن و گفتم چه قرصایی هم خوردم

اره درسته. اخه اگ بخوام سر این موضوع کنسل کنم میفته سال بعد. قیمتا دوبرابر میشه. موندم چکار کنم

عمل کن رد شی تحمل کن تا پریودیت تموم شه ارزشششو داره 😁

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕