2777
2789
عنوان

عجب گندی زدم دستام داره میلرزه 😭

293 بازدید | 15 پست

امشب خونه  خواهرم بودم بعد داشتیم میرفتیم بریم بیرون جلو واحد همسایه اش که رسیدیم یهو من گاو از دهنم این پرید    بدون اسم بردنی فقط گفتم اینا همون  قومیتشون نمیگم****  هستن خواهرم گفت آره گفتم همون خراباااا به ولله من منظورم این بود که‌  خیلی بی انظباطی و شلوغی میکنن و   نوک زبونم بود که بگم ‌شلوغ خدا شیطان لعنت کنه یهو خراب از دهنم پرید  

😭😭😭😭😭😭خودمم همون قومیتم ولی بخدا حواسم نبود از دهنم پرید

حرفم توو دهنم بود انگار زنه ف ا ل گوش وایساده بود در رو سریع باز کرد و گفت خراب خودتونید  و کلی و بد و بیراه گفت ماهم گفتیم با شما نبودیم پامون توو خیابون که رسید شوهرش اومد....... 😭😭😭😭😭😭😭

در حسرت تپل شدن🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وایییییییییی خببب

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

لعنت بر دهانی که بی موقع باز شود😶

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بودم ولی جالب نبود برام رفتم 

بدرود

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

بعد شوهرش حمله ورشد توو خیابون به خواهرم که چرا گفتید خراب و مگه ما چیکار کردیم و شروع به بد و بیراه گفتند کرد  گفت به صابخونه و بنگاه زنگ میزنم . بعد زنگ زده بود صابخونه گفت   بیا که گفتن  پشت سرما غیب کردن و  به ما گفتند خراب و کلی حرف از خودشون در آوردن آبرو خواهر من بردن 

دل ندارم سکته کردم  الان برا خواهرم شر میشه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

در حسرت تپل شدن🥺
اووو چقد کولین اینا خودشون دنبال بهونن بابا

دقیقا

گیر بد کسایی افتادن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

اووو چقد کولین اینا خودشون دنبال بهونن بابا

خیلی سر و صدا کرد و سریع به صابخونه زنگ زد  آبرو برا خواهرم نموند   فقط خداکنه صابخونه نندازتش بیرون شر میشه 

عذاب وجدان دارم . انقدر سرمون داد زد قلبم ازدهتم داره میاد بیرون 😭😭😭😭😭

در حسرت تپل شدن🥺

چی بگم خواهر کاش قبل حرف زدن هممون یکم فکر کنیم .اما پیش میاد اینا خودشون کولی بودن مشخصه دنبال دعوان

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂