2777
2789
عنوان

چالش رانندگی با ماشین اول صفر

410 بازدید | 22 پست

اونایی که داخل شهرای شلوغ هستن بگید که ماشین اولتون بعد گواهینامه صفر بوده؟ و خدای نکرده تصادف و زدگی داشتید و میشه با صفر یاد گرفت یا خیلی استرس داره؟

منم ماشین اولم ساینا هست که به اسمم دراومده میترسم واقعا نگرانم که نکنه جایی بزنم ولی از طرفی هم دلم نمیاد بفروشمش پول بدم درب وداغونای مردم رو گرون بخرم واز طرفی هم چون سر درنمیارم زیاد از ماشین میترسم صفر نباشه بهم بندازن ماشین رو 🥲فعلا کلاس خصوصی با مربی برداشتم شما چیکار کردین؟

منم ماشین اولم ساینا هست که به اسمم دراومده میترسم واقعا نگرانم که نکنه جایی بزنم ولی از طرفی هم دلم ...

فعلا تصمیم نگرفتم منم می خواستم ساینا بگیرم اونم ۵۰۰ شده خیلی گرون مدارکش هم نیومده آره بهترین کار شما کردید چون پراید هم الان بخری کمتر از ۳۵۰ نیست ماشین صفر یه گارانتی داره حداقل، ماشین های جدید مثل پراید های قدیمی و پرشیا سپر یه تیکه نداره بخوره رنگش میره یسری برچسب های فومی هست نمیدونم بشه پیدا کرد تو آمازون دیدم میفروشن کناره های ماشین میچسبونن خط و خش نخوره موقع پارک کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم ماشین اولم ساینا هست که به اسمم دراومده میترسم واقعا نگرانم که نکنه جایی بزنم ولی از طرفی هم دلم ...

دقیقا منم ۲۰۷ صفر گرفتم میترسم ماشین درست  حسابی پیدا نکنم همینو نگه داشتم

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
من امروز ماشین اولمو که صفر بود 207 فروختم🚶🏻‍♀️

چرا فروختی؟ چند فروختی؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

منم اینقدر با ماشین قبلیمون تمرین نکردم که فروختیم صفر خریدیم الانم جرات نمیکنم پشت این بشینم دلم نمیاد 

میترسم بزنم به جایی با اینکه قبلا اصلا از این فکرا نمیکردم و جاییم تا حالا نزدم 

ولی کم کم برات عادی میشه نترس ،بالاخره ماشین برا رانندگی دیگه هرکسیم باشه ممکنه باهاش تصادف کنه تا ابد که صفر نمیمونه

حیفه ماشین صفر رو بفروشی

باورت میشه کسی نمیخره رو دستم مونده از یه لحاظ اره حیف عمری رفت تا بدن ماشینو ولی از طرفی هم با قیمت خیلی گزاف تو پاچمون کردن 

باورت میشه کسی نمیخره رو دستم مونده از یه لحاظ اره حیف عمری رفت تا بدن ماشینو ولی از طرفی هم با قیمت ...

چیه ماشینت؟

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه