2777
2789
عنوان

کسی وام بلو بانک گرفته بیاد

513 بازدید | 24 پست

سلام من میخاستم 10 تومن بردارم، حالا نمیدونم اگه این 10 تومن رو اقساط رو به موقع پرداخت کنم و 40 تومن وام بردارم، اونم پرداخت کنم دوباره میتونم 40 تومن بردارم؟؟؟؟ یا هر نفر فقط 1 بار میتونه وام برداره؟ 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

فکر کنم باز هم بشه

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خانه دارم به منم تعلق میگیره؟ چون بانک رسالت که وامش فقط برای شاغلا بود 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
میدونم 40 تومن که تموم شد دوباره 40 تومن میدن یا نه؟

این رو از خود اپ بلو اسکیرین گرفتم

احتمال زیاد میدن باز خودت هم میتونی از پشتیبانی بپرسی

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

من ۱۰ تومن رو گرفتم قسطش ک تموم شد دوباره ۴۰ تومن بهت میدن

چجوری؟چ بانکیه میشه بیشتر توضیح بدین؟

کجا باید برم؟حساب هم باید باز کنم؟چقدر بزارم؟چند درصده ماهی چقدر باید بدم؟خودشون چقدر بر میدارن؟

چجوری؟چ بانکیه میشه بیشتر توضیح بدین؟کجا باید برم؟حساب هم باید باز کنم؟چقدر بزارم؟چند درصده ماهی چقد ...

سلام، جایی نمیخاد بری، نرم افزار بلو بانک رو از بازار نصب کن، یدونه حساب باز کن، اونجا تمام مراحلش رو گفته، مشخصات و عکس کارت ملی وسیمکارت به نام خودت باشه، بعد درخواست کارت بانکی میکنی، با پست برات میفرستن، بعدم 3 ماه اون کارت رو استفاده میکنی طوری که گردش مالیت طی اون 3 ماه 10 میلیون بشه، بعد درخواست وام میکنی از همون برنامه، بعدم وام میگیری، برای 1 سال فکر کنم 10 تومن وام میگیری 12 تومن پس میدی ماه به ماه، 

حالا نصبش کنی دقیق همه رو همونجا نوشته گلم، بعد از گرفتن و پس دادن 10 تومن میتونی 40 تومن هم دوباره بگیری 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃