2777
2789
عنوان

از تنهاییم خوشم میادا ولی🥲

145 بازدید | 25 پست

از تنهاییم خوشم میادا همچی اوکیه

ولی همش میگم تا کِی تنها باشم! مگه من آدم نیستم دل ندارم! چطور بقیه کلی جاست فرند و شوگر و رل دارن ولی من حتی یکیشو ندارم! مگه اونا چی دارن که من ندارم! کلا اینجور سوالا تو مغزم میپیچه و درنهایت احساس بی ارزش بودن و حتی زشت بودن میکنم

منم تجربه کردنو زندگی کردنو دوست دارممم🥲

کاربری دست چندنفره🤍🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بنظرم زندگیتو محدود نکن با ادما در ارتباط باش

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

همش احساس میکنم که قراره مسخره بشم دلیلش فکرای مزخرفمه که داره نابودم میکنه بیرون میرم انگار بدنم قف ...

حتما تو کودکی مورد تمسخر قرار گرفتی ؟شده طرحواره برات؟

خب مشکلت چیه ک فک می‌کنی مسخرت میکنن؟

منم برام سواله کی قرارع استارت رابطه رو بزنم ک بعدش شکست عشقی بخورم و اعتماد ب نفسم خورد شه خخخخخ

همه دوراشونو زدنو دنبال آرامشن

ما برعکس بقیه به اندازه کافی آرامشو داشتیم الان دنبال دور دور و دردسریم😂✅

کاربری دست چندنفره🤍🦋
حتما تو کودکی مورد تمسخر قرار گرفتی ؟شده طرحواره برات؟خب مشکلت چیه ک فک می‌کنی مسخرت میکنن؟

نه اتفاقا هیچکس تا حالا مسخرم نکرده اصلا

ولی مشکل از خودمه خودم احساس میکنم زشتم بدم

کاربری دست چندنفره🤍🦋