2777
2789
عنوان

راه های چاق شدن کل بدن تضمینی

824 بازدید | 15 پست

بچه ها من خیلی لاغرم 

و این رو اعتماد ب نفسم خیلی تاثیر بد گذاشته 

قدم ۱۶۵

وزنم ۵۲ 

لطفاً اگه راهی رو برا چاقی کل بدن میشناسین بهم بگید ممنون میشم  از قرص گین و آپ و این چیزا هم  استفاده کردم ولی گذاشتم کنار چون مضر بودن پس  ب جز اینا ی راهکار بدین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا یه مورد این جا خوندم خودمم انجام دادم یکم چاق میکنه واسه من یکم چاق کرد ولی اون خانمه میگفت عالی بود واسشون

جو رو پاک میکنی میشوری بعد تو تابه تفت میدی بعدش اونو قشنگ آسیاب میکنی بعد همون دو سه قاشق از اون پودر رو می‌ریزی تو دو لیوان آب داغ میزاری رو حرارت غیر مستقیم که خوب دم بکشه آبش یه لیوان بمونه یه مایع غلیظ درست میشه بعد غذا بخوری هر چقدر تونستی بخوری بخور

منم😔 دیگه خسته شدمچه قرصایی خوردی عزیزم

یه مدت قرص گین آپ خوردم ک خیلی تاثیر داشت واقعا 

ولی خیلی خیلی خیلی عوارض داره اصلا نرین سمت این چیزا 

چون کورتون و دگزا داره ب شدت مضره هر کیی هم میگه گیاهیه دروغ میگه بعد اینا همش موقت هست و میشه پف وقتی هم بزاری کنار باز وزنت بر میگرده. ب حالت اول 

والا یه مورد این جا خوندم خودمم انجام دادم یکم چاق میکنه واسه من یکم چاق کرد ولی اون خانمه میگفت عال ...

چقدر وزن اضافه کردی ؟؟ واقعا تاثیر داره؟ اگه زیاد بخوریم ک مضر نیس؟؟ ظهر بعد غذا خورده بشه یا شبا؟؟

وزنت خوبه که منم قدم ۱۶۵ وزنم ۴۶چاقم بشی میگن چقد چاق شدی برو لاغر کن🤣یه مدت میخاستم چاق شم . نشد ق ...

نه واقعا خیلی دلم میخاد چاق تر شم

خسته شدم از بس بهم گفتن لاغری 

بزرگ ترین دغدغه ام همینه🥲🥲

تقریبا سه کیلو 

فک کنم یکی دو ماه اینا خوردم دیگه تنبیلم اومد 

هر وقت دوست داشتی بخور من درست میکردم مثلا واسه سه روز میزاشتم یخچال خنکش بیشتر قابل خوردنه طعمی شبیه حلیم داره 

فک نکنم ضرر داشته باشه جو دیگه

نه واقعا خیلی دلم میخاد چاق تر شمخسته شدم از بس بهم گفتن لاغری بزرگ ترین دغدغه ام همینه🥲🥲

بزار تا دلشون میخاد بگن . به یه طرفتم نباشه

خیلیم قد و وزنت عالیه 

چاق باشی میگن چاقی . لاغر باشی میگن لاغری 

اصلا بهش فکرم نکن چ برسه به اینکه بشه دغدغت . سخت نگیر 

یه مدت قرص گین آپ خوردم ک خیلی تاثیر داشت واقعا ولی خیلی خیلی خیلی عوارض داره اصلا نرین سمت این چیزا ...

خیلی بده لاغری من عمیقا درکت میکنم 

عه خوب شدگفتی میخواستم بخورم

تاپیکام حس خوبی بهم میدن🪐🤍✨

بزار تا دلشون میخاد بگن . به یه طرفتم نباشهخیلیم قد و وزنت عالیه چاق باشی میگن چاقی . لاغر باشی میگن ...

مرسی از قوت قلبی ک بهم میدی ،حرفای بقیه فقط رو اعصابه ،

اگه الان تصمیم گرفتم ک تغییر کنم فقط ب خاطر. دل خودمه نمیگم حرفای اونا هم بی تاثیر نیست ولی بیشتر ب خاطر دل خودمه 

خیلی بده لاغری من عمیقا درکت میکنم عه خوب شدگفتی میخواستم بخورم

ن نخور خیلی عوارض داره هر جا اسم قرص چاقی رو شنیدی فرار کن 😂

من شنیدم پودر جوانه گندم هم برا چاقی کل بدن خوبه کسی استفاده نکرده ببینیم خوب بوده یا ن؟

مرسی از قوت قلبی ک بهم میدی ،حرفای بقیه فقط رو اعصابه ،اگه الان تصمیم گرفتم ک تغییر کنم فقط ب خاطر. ...

قربونت🌸🩷

اگه بخاطر دل خودته اشکال نداره 

ولی حرف مردم برات مهم نباشه لطفا