2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نشد میشه درخواست بدم شماره رو شما سیو کنی ببینی واتساپ داره یا نح

من واتسپ ندارم عزیزم. ولی به جای دو صفر اول یه علامت مثبت بذاری و بعد همه اعداد رو پشت هم بنویسی خودش درست سیو میکنه‌

من واتسپ ندارم عزیزم. ولی به جای دو صفر اول یه علامت مثبت بذاری و بعد همه اعداد رو پشت هم بنویسی خود ...

ببین اینطور به من شماره داده ۰۷۷۴۶ و بقیه اعداد حالا من اولش رو باید چطور سیو کنم؟

ببین اینطور به من شماره داده ۰۷۷۴۶ و بقیه اعداد حالا من اولش رو باید چطور سیو کنم؟

ببین گشتم یه ۰۰۷ هست که برای قزاقستانه‌  ولی صفر رو حذف کنیه جاش مثبت بذار‌

+7746

مثبت میاد اول بعد هفت یعد ادامه شماره ولی عزیزم فکر کنم کد کشور رو نداده. از چت جی پی تی پرسیدم اینو گفت

کد 0774 به‌تنهایی نشان‌دهندهٔ یک کد کشور نیست. با این حال، در برخی سیستم‌های شماره‌گذاری تلفن، این کد می‌تواند به مناطق خاصی اشاره داشته باشد.

به عنوان مثال، در افغانستان، شماره‌های تلفن همراه با کد 0774 ممکن است به شرکت مخابراتی ام‌تی‌ان (MTN) تعلق داشته باشند. 

همچنین، در ایتالیا، کد منطقه‌ای 0774 به شهر تیولی (Tivoli) اختصاص دارد. 

بنابراین، بسته به ساختار شماره‌گذاری و کشور مورد نظر، کد 0774 می‌تواند معانی متفاوتی داشته باشد.

007 ولی کد قزاقرستانه.

من فکر میکنم پیش شماره کشور رو نداده بهت