2777
2789
الان میگید فرقی نمیکنه ولی بعدش غیر قابل تحمل هست

ببین عزیزم من الان حدودا ۸ سال از اون روزها میگذره

اوایلش به خاطر عادت ممکنه اذیت بشی ولی بعداً اصلا به یادش هم نمیفتی

به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دقیقا همین بلا سر من هم اومداتفاقا از اون هم خیلی زود جدا شدولی برای من خیلی سخت خیلی اذیت شدم

یعنی میشه تاوان همه بدیاشو بده ؟!

من فقط به خدا گفتم ازش نگذره 

دلم خیلی شکست 

یعنی رفتار های بدی که با من داشت رو با اونم می‌تونه داشته باشه ؟

چند وقت از طلاق گذشته

یکو نیم سال نامزد بودیم البته یکسال هم نامزد مونده بودیم 

سه سال هم دوست بودیم قبلش 

سه روز پیش هم ازدواج کرده در اوج امیدواری که به من میداددرفت

یعنی میشه تاوان همه بدیاشو بده ؟!من فقط به خدا گفتم ازش نگذره دلم خیلی شکست یعنی رفتار های بدی که با ...

من همیشه میترسم ک ازدواج کنه با اون خیلی خوب باشه و براش همه کاری کنه😔

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

یکو نیم سال نامزد بودیم البته یکسال هم نامزد مونده بودیم سه سال هم دوست بودیم قبلش سه روز پیش هم ازد ...

یعنی با هم زندگی نکردین ؟ 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

یکو نیم سال نامزد بودیم البته یکسال هم نامزد مونده بودیم سه سال هم دوست بودیم قبلش سه روز پیش هم ازد ...

خیلی نامرده ب تو امید میداده ولی ....تقاص کارش پس میده

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

یعنی می‌کنه حس میکنم فقط از من تو دنیا خوشش‌ نمیومد

منم این حسو دارم 😔