2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم من و از این به بعد با این اکانت تگ کن 

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

سلام بچه ها

من امروز نزدیک دو ساعت پادکست گوش دادم و لغتاش رو بردم تو لایتنر اپلیکیشن و مرور کردم

قرار بود یه درس از ورد اسکیل بخونم که هنوز نخوندم. شاید الان بخونم

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

سلام بچه هامن امروز نزدیک دو ساعت پادکست گوش دادم و لغتاش رو بردم تو لایتنر اپلیکیشن و مرور کردمقرار ...

خیلی عالی بوده واقعا 👌ماشاالله بهتون 

من هر شب ساعت یازده تاپیک میزنم 

شاید نتونم تگ کنم همه رو ولی ساعت ۱۱ قطعا تاپیک میزنم چک کنید و گزارش بدید 

خیلی عالی بوده واقعا 👌ماشاالله بهتون من هر شب ساعت یازده تاپیک میزنم شاید نتونم تگ کنم همه رو ولی س ...

🥰🥰

من ولی باید بیشتر از این بخونم نمیدونم چرا حوصله م نمی‌کشه. من اصلا آدم تنبلی نبودم😑

زندگی زیباست...اون مال قدیمه.دیگه زیبا نیست🥺آبان ۱۴۰۴... لطفا دعا کنید برای روند رشد دخترم

سلام عزیزم کدوم اکانتی

بانو هانی 

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

🥰🥰من ولی باید بیشتر از این بخونم نمیدونم چرا حوصله م نمی‌کشه. من اصلا آدم تنبلی نبودم😑

من خودم می‌خوام آهسته و پیوسته بخونم 

می‌دونم ب خودم سخت بگیرم دیگه ادامه نمیدم 

بنظرم دو ساعت خوبه اگر هر روز باشه

@شاه_توت_فرنگی

:)Hello

To day I learned five words and watching a daily Routine

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت