2777
2789
عنوان

کار در منزل برای خانم های خانه دار

325 بازدید | 30 پست

دوستان این کاری که میخوام معرفی کنم با یه گوشی داخل خونه قابل انجامه و میشه روزی ۵۰۰ هزار ازش درآورد 

خودم درآوردم که میگم اسکرینشو هم خواهم گذاشت 

اما چیه کار دو تا ب نامه هستن که اونا رو شما میتونید از بازار یا مایکت دانلود کنیم وارد بشین ۲ تا کد بزنین جایزه ورود هم به شما میده و هم جایزه دعوت به فرد دعوت کننده 

و بعد کد خودتون رو میگیرید و با اون افراد رو دعوت می کنید مثلا می تونید تو دیوار آگهی کنید 

اسم برنامه ها رو میزارم وارد شدین ممنون میشم کد من زو بزنین 

میلیmilli-nafvo

چی هست 

کاربریم ترکید دوباره اومدم 🏃🥹 نی نی یار ناراحت شدم راست حقیقتش ازت 🥴 اون لحظه که شکلات کاکائویی رو گاز میزنی هزاران بار تقدیم تو باد💕🥰🍩 فن پرو پا قرص شکلات نارگیلی با روکش کاکائو🥳

یکم بیشتر توضیح بده

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه علاف توی سایت هست که تا همچین تاپیکی میبینه عین عقده ای ها گزارش میزنه تاپیکتو قفل کن تا برفنا نرفتی

لبوفروش ها تابستان استراحت دارند ، بستنی فروش ها زمستان، بیچاره آدم فروش ها !! دریغ از یک لحظه استراحت🤪🤪

این کار درمنزل نیست پول میدی طلا میخری کار چیه😂

با دعوت از بقیه ازش پول درمیاد

لبوفروش ها تابستان استراحت دارند ، بستنی فروش ها زمستان، بیچاره آدم فروش ها !! دریغ از یک لحظه استراحت🤪🤪

چرا؟یه کار مفیده برا خیلیا

اره به نظر منم خوبه یه پولی ازش درمیاد .منتها طرف شغلش ادم فروشیه