2777
2789
عنوان

شوهرم همش سر مادرش داد میزنه😭🤦‍♀️🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 22 پست
مادر شوهرت فکر کرده خداس که میگه حلالش نمیکنم؟میخواست بچه نیاره که با سختی بزرگ نکنهبدم میاد منت میز ...

مادر خودش با خواست خودش بچه میاره 

زحمتشو ب جون می‌خره ک یه روز خیرشو ببینه همه چی ک مالی نیست احترام ببینه 

انتظار زیادیه؟

بچه بیاره ک سر پیری دادبزنه سرش؟

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

مادر خودش با خواست خودش بچه میاره زحمتشو ب جون می‌خره ک یه روز خیرشو ببینه همه چی ک مالی نیست احترام ...

از نظر من این خودخواهیه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر من این خودخواهیه

احترام گذاشتن واحترام دیدن حق طبیعیه هر انسانیه 

حالا میخواد مادر باشه یا یه غریبه توخیابون 

اینکه بچه ب مادرش احترام بذاره خودخواهی مادر نیست عزیزم

خدایا قسمت میدم به بزرگیت کاری کن برادرام ازدواج کنن تا شادی به چهره وخونه ی مامانم بیاد.مامانم خیلی معصوم.الهی آمین🙏

احترام گذاشتن واحترام دیدن حق طبیعیه هر انسانیه حالا میخواد مادر باشه یا یه غریبه توخیابون اینکه بچه ...

عزیزن شما گفتی بچه بزرگ میکنم که توی پیری خیرشو ببینم

این با احترام فرق میکنه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
عزیزن شما گفتی بچه بزرگ میکنم که توی پیری خیرشو ببینماین با احترام فرق میکنه

فداتشم یه بار دیگه کامنتمو برگرد بیزحمت بخون 

گفتم همه چی که مالی نیست توپیری خیربچه رو ببینی ازش احترام ببینی 

فداتشم یه بار دیگه کامنتمو برگرد بیزحمت بخون گفتم همه چی که مالی نیست توپیری خیربچه رو ببینی ازش احت ...

منم توی کامنت دومم توی همین تاپیک گفتم بزرگی کنه احترام بزاره احترام ببینه