یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کسیم نمیگه تو سری خور باشید ولی خب عزیزم مدرسه یه سری آداب و قوانین داره باید رعایت بشه تو تعریف کن ...
ما مدرسمون خیلی خوبه باور میکنی دبیرستانیم با معلم ها استخر و کافه ام رفتیم کاخ سعادت آباد پارک بانوان پیج های اینستاشونو فالو داریم و خیلی با دبیرا خوبیم
[QUOTE=370837609]واییی چه عالی خیلی خوشحال شدم براتون انشاالله منم بتونم با شاگردام اینطوری ارتباط برقرار کنم ...[/QUOT]
انشالله فقط تنها چیزی که خیلی واسه ما دارکه اینه توهین و تحقیر و نمیپذیریم کلا این نسل مثلا ما تو کلاسمون دبیر به یه دانش آموز توهین کنه یا اونو جلوی جم ضایه کنه همه با هم هستن و پشت دوستمون در میایم
پس بهتره معلم رابطشو با بچه ها خوب کنه بگه بخنده ما دبیر تاریخمون به ما گفته جشن فارغ تحصیلیتون با هم بریم باغ همگی جشن بگیریم اصلا مدرسه ام خبر نداره و خارج از مدرسه کلی با معلما بیرون و اینا میریم در کل وقتی باهاشون دوست باشی همه چی خوب پیش میره