2777
2789
ملودی جان تو کیستم تو عکسای بعدش با علامت یه چیزی نشون داده سایز داره انگار تودس دکترا میگن یه سایه ...

عزیزم تو سونوگرافیت که فقط اینو نوشته و نوشته مایع آزاد داخل گردن رحم که اون هم میتونه ناشی از کیست باشته البته این کیست به داخل عضله رحم نفوذ کرده ممکنه فیبروم هم باشه  ولی چیز خطرناکی نیست

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما کیست با مایع آزاد داری همونطور که ملودی جون گفتن، جای نکرانی نداره اکثر خانمها حداقل یه با ...

راستش دکترا میگن اون مورال پروجکشنه یا همان سایه ممکنه چیز بدی باشه ۶ میلی هم هست بنظرتون بدخیم نیست

شما پزشك هستين ؟من ميتونم با اجازه استارتر ازتون يه سوال بپرسم؟ممنون

بله عزیزم پزشکم خواهش میکنم بفرمائید

عزیزم تو سونوگرافیت که فقط اینو نوشته و نوشته مایع آزاد داخل گردن رحم که اون هم میتونه ناشی از کیست ...

من دوهفته قبلش عفونت داشتم درمانمم کامل انجام ندادم ربطی داره.چجوری متوجه شدین به داخل رحم نفوذ کرده ممکنه اندومتریوز باسا

ملودی جان چه خوب پزشکی تو رو خدا اگه چیز خطرناکیه یا احتمالش هست بگو خ اهش میکنم ازت التماست میکنم هر چی هست بگو یا اینوری یا اونوری شم روانی شدم بخدا😢😢😢😢😢

ملودی جان اگه چیز بدی بود توی سونو مینوشت بعد از درمان سونو بده .اخه میگن اون مورال پروجکشنه مشکوکه

عزیزم ببین من احتمال میدم که شما فیبروم رحم داری

تو سونو هم نوشته که بعد درمان مجدد سونو بدین

ملودی جان چه خوب پزشکی تو رو خدا اگه چیز خطرناکیه یا احتمالش هست بگو خ اهش میکنم ازت التماست میکنم ه ...

عزیز دلم انقدر نگران نباش باور کن من حقیقت و گفتم عین چیزی که تو سونو بود و احتمالاتش و برات توضیح دادم نگران نباش 

ممنونم😍

سوالم اينه كه توي عكس راديولوژي از ريه گفتن اون پايين سمت چپ زير قفسه سينه يه چيزي مثل گاز هست كه گفتن شايد مشكل از معده باشه بعد فرستادن توموگرافي كه گفتن يه چيزي مثله كيسته يا حتي ممكنه از قديم بوده باشه گفتن بايز منتظر جواب كامل توموگرافي بمونيم تا ده روز ديگه ميخواستم بدونم بنظر شما چيز خطرناكيه چون ايران نيستم خيلي نميتونستم از دكتر بپرسم فقط پرسيدم آيا سرطانه گفت نه حالا خيلي استرس دارم بنظر شما سمت چپ بدن چه كيستي ميتونه باشه عذر ميخوام طولاني شد خيلي لطف ميكنيد اگه راهنمايي كنيد

من دوهفته قبلش عفونت داشتم درمانمم کامل انجام ندادم ربطی داره.چجوری متوجه شدین به داخل رحم نفوذ کرده ...

مورال پروجکشن یعنی کاشته شده داخل عضله رحم  که به احتمال قوی فیبروم هست عزیزم اون مایع آزاد ممکنه ناشی از همون عفونت باشه یا فیبروم یا کیست عزیزم

مورال پروجکشن یعنی کاشته شده داخل عضله رحم  که به احتمال قوی فیبروم هست عزیزم اون مایع آزا ...

مگه کیست از تخمدان به رحم نفوذ داره؟چرا دکتر اینو نگفت ؟گفت برو جواب تومار مارکرتو بیار ؟گفت نمیشه گفت کیستت خوشخیمه یا بد خیم

ممنونم😍 سوالم اينه كه توي عكس راديولوژي از ريه گفتن اون پايين سمت چپ زير قفسه سينه يه چيزي مثل گاز ...

ببین عزیزم اولا اینجوری نمیشه تشخیص گذاشت تا کلیشه رو ندیدم 

ولی به هر حال سمت چپ ممکنه ناشی از یه کیست تو زاویه دیافراگم باشه یا نشانه یه سل قدیمی یا یه آبسه  یا کیست کاذب طحال 

مگه کیست از تخمدان به رحم نفوذ داره؟چرا دکتر اینو نگفت ؟گفت برو جواب تومار مارکرتو بیار ؟گفت نمیشه گ ...

نه اونی که دکتر گفته بهتون مربوط به همین سایه ای هست که داخل عضله رحم قرار داره که من حدس میزنم فیبرم باشه 

علاوه بر اون یه کیست با دیواره داخلی نازک داخل تخمدان دارین عزیزم