ملودی جان تو کیستم تو عکسای بعدش با علامت یه چیزی نشون داده سایز داره انگار تودس دکترا میگن یه سایه ...
عزیزم تو سونوگرافیت که فقط اینو نوشته و نوشته مایع آزاد داخل گردن رحم که اون هم میتونه ناشی از کیست باشته البته این کیست به داخل عضله رحم نفوذ کرده ممکنه فیبروم هم باشه ولی چیز خطرناکی نیست
عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ملودی جان چه خوب پزشکی تو رو خدا اگه چیز خطرناکیه یا احتمالش هست بگو خ اهش میکنم ازت التماست میکنم هر چی هست بگو یا اینوری یا اونوری شم روانی شدم بخدا😢😢😢😢😢
سوالم اينه كه توي عكس راديولوژي از ريه گفتن اون پايين سمت چپ زير قفسه سينه يه چيزي مثل گاز هست كه گفتن شايد مشكل از معده باشه بعد فرستادن توموگرافي كه گفتن يه چيزي مثله كيسته يا حتي ممكنه از قديم بوده باشه گفتن بايز منتظر جواب كامل توموگرافي بمونيم تا ده روز ديگه ميخواستم بدونم بنظر شما چيز خطرناكيه چون ايران نيستم خيلي نميتونستم از دكتر بپرسم فقط پرسيدم آيا سرطانه گفت نه حالا خيلي استرس دارم بنظر شما سمت چپ بدن چه كيستي ميتونه باشه عذر ميخوام طولاني شد خيلي لطف ميكنيد اگه راهنمايي كنيد