2777
2789
عنوان

خاستگار از شهر دیگه

264 بازدید | 44 پست

دو سال که میشناسمش آدم خوبیه اخلاقش عالیه سه سال ازم بزرگتر و بین شهر ما و ایشون حدودا ۵ ساعت فاصله هستش . از رفتن به شهر جدید خوشم میاد به نظرم هیجان داره و جالبته اما میترسم پشیمون بشم خودش میگه اخر هفته ها میبرمت خونه مامان بابات مادر پدرمم میگن اگه اخلاقش خوب باشه اوکی ایم ولی واقعا تو دو راهی گیر کردم

شانه ات را دیر آوردی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر مالی چطوره

دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و آزمایش من مثبت شد و من شدم مامان محدثه🤰🏻👼🏻 خدایا شکرت که منو لایق مادرشدن دونستی😍😍 و اینکه نی نی قشنگم فروردین یا اردیبهشت ماه به دنیا میاد🥳 و من خوشحال ترینم . درخواست دوستی از آقایون🚫 هر وقت پیامم رو خوندی حتی اگه جواب ندادی لایک کن 😉

بنظرم یه دختر نیاز داره از خودش کسی رو تو شهر داشته باشه 

بازم بستگی به ادمش داره

روزگاری خواهد آمد که مردم به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی تعجب می کنند(امیرالمؤمنین علی علیه السلام )

اگر خیلی احساساتی و وابسته هستی آره برات خیلی سخت میشه و الکی میگه هر هفته می‌بره شاید واقعاً یه روزایی نشه یا از اینکه دائم بخواد بره بیاد خسته بشه

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

من الان شهر دیگه ام بعد پنجسال افتادم تو غربت حامله م کسی نیست اب دستم بده

اگر به امید خانواده شوهر میایی باید بگم همون اول براشون جذابی بعدا حتی تو سختیا محل هم نمیدن

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻