2777
2789

سلام من پارسال شهریور چهار جنین انتقال دادم هر چهارتاش گزفت دکتر گفت دوتاش باید حذف شن که تو هفته ۱۲دوتاشو دکتر حذف کرد که باعث شد همشون سقط بشن.کورتاژ هم شدم.اولین بارداریم بود.حالا اگه دوباره برم ای وی اف بازم مثبت میشه؟میترسم با این همه قرص سقط و کورتاژ و سقطی که داشتم رحمم دیگه قبول نکنه😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا ۲ تاشو حذف کرد خب از همون اول کمتر انتقال میداد که نخاد این کار رو انجام بده بلاخره یعنی اون دکتره نمیدونه احتمال داره هر چهارتاش بگیره من سری اول ۲ تا انتقال دادن که یکیش گرف یکم خودتو تقویت کن حداقل از سقطط ۶ ماه بگذره اگه جنین داری که هیچ نداری قرص اوابوست بخور روزی دوتا قیمتش یکم بالاس ولی واسه تقویت تخمکه خدا بزرگه

هم بار اول مثبت شد هم دوم؟

بله بار اول سقط شد بار دوم بدنیا اومد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیزم چرا ۲ تاشو حذف کرد خب از همون اول کمتر انتقال میداد که نخاد این کار رو انجام بده بلاخره یعنی ا ...

من اذر ماه سقط کردم به نظرت چند ماه واستم بعد برم تخمک کشی ؟چون بسته ندارم دیگه.اووبوستذهم دارم میخورم