2777
2789
عنوان

یه کاری چند وقت پیش کردم که خیلی ذهنم و مشغول کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 27 پست

ی بار پسرم ب چشم خودش دیده بود،برا همین باور دارم 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
خب میگم موکل دارن

اسم نامزدم پدرامه دقیقا همین و گفت اول گفت الف و پ داری من حرفی نزدم بعد گفت پدرام افتاده داری تو اطرافت؟ آخه میگم اگه موکل داره بقیه چیزا رو چرا دست و پا شکسته گفت اسم و دقیق درست گفت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم بدون اجازه من با ی فالگیر در حال رانندگی صحبت می‌کنه ،طرف مو ب مو گذشته پسرمو میگه ،پسرم میگه باورت ندارم ثابت کن 

میگه برگرد صندلی عقب نگا کن،پسرم دهنش از ترس کج شده بود قسم میخورد ک ی زنه خیلی کوچولو دیدم خودمو ب زور کنترل کردم کشیدم کنار و بلند بلند داد و گریه..‌‌‌‌‌‌‌‌‌مرده گفته بود نترس رفت 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
منم باور نداشتم عزیزم الانم اونقدر ندارم چون اسم گفت فقط شک کردم دیگه به این داستانا

واقعیته عزیزم منتهی دین نهی کرده ک دنبال اینکارا نرید مخصوصا اونایی ک موکل میگیرن مرتکب گناه میشن 

خدا از قدرت خودش تو روح ما دمیده یکیش همین ولی قرار نیست استفاده نادرست بکنیم

پسرم بدون اجازه من با ی فالگیر در حال رانندگی صحبت می‌کنه ،طرف مو ب مو گذشته پسرمو میگه ،پسرم میگه ب ...

وااای الان تعریف کردی ترسیدم ، من یکی دو مورد از اطرافیان شنیده بودم از بعد داستانی که واسه خودم پیش اومد ترسیدم طرف موکل داشته باشه دیگه سمتش نرفتم ، فقط چون الان تو دو دلی های قبل از ازدواج و انتخابم هستم اینکه بهم گفته بود با همین آدم ازدواج میکنم و برام مورد مناسبیه یه مقدار از نگرانیم کم شد 

واقعیته عزیزم منتهی دین نهی کرده ک دنبال اینکارا نرید مخصوصا اونایی ک موکل میگیرن مرتکب گناه میشن خد ...

درسته منم خیلی بعدش وسوسه شدم باز بگیرم ولی به خاطر داستان موکل و اینا ترسیدم 

درسته منم خیلی بعدش وسوسه شدم باز بگیرم ولی به خاطر داستان موکل و اینا ترسیدم

اصلا نرو سمتش،باور کن ی ماه بعدش ک پسرم خودشو پیدا کرد بهش گفتم چی پوشیده بود فلان ،خدا شاهده گریه کرد گفت مامان من اینهمه  تلاش میکنم فراموش کنم تو رعایت حالمو نمیکنی 

وااای الان تعریف کردی ترسیدم ، من یکی دو مورد از اطرافیان شنیده بودم از بعد داستانی که واسه خودم پیش ...

استخاره بگیر 

قرآن با آدم حرف میزنه،خییلی تجربه کردم