2777
2789

یه دستمال نخی هم گرم کن همیشه دور دلو پهلوی بچه بپیچ

صدای شوار هم خیلی به من کمک کرد بعضی وقتا هم بغلش میکردم میرفتم زیر هود صدای هودم خوب بود

برای سلامتی باباها، مامانها، نی نی هاشون، باباها و مامانهای منتظر، نی نی های تو راهی یه صلوات بفرستین  
سلام عزیزم بچه من الان یه سال و چهار ماهشه سی و چهار پیج روزش بود رفتیم دکتر و گفت کولیکه من رعایت ...

پسر من از هشت روزگی شروع کرده. یه هفته راحت بودم روز به روزم بدتر میشه.

پسر اولم تا چهار ماه کولیک داشت. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من از هشت روزگی شروع کرده. یه هفته راحت بودم روز به روزم بدتر میشه. پسر اولم تا چهار ماه کولیک ...

عزیزم ایشالا این یکی کولیکش ز.د تموم بشه

من حتما بعد هز غذا یک قاشق چایخوری زنیان میخوردم خیلی برای نفخ و دلددر بچه خوب بود

دستمال رو حتما بپیچ دور دلش

برای سلامتی باباها، مامانها، نی نی هاشون، باباها و مامانهای منتظر، نی نی های تو راهی یه صلوات بفرستین  
عزیزم ایشالا این یکی کولیکش ز.د تموم بشه من حتما بعد هز غذا یک قاشق چایخوری زنیان میخوردم خیلی برای ...

انشالله. 

پس از امروز ماساژ و دستمال گرم رو باید امتحان کنم. خیلی دوران بدیه. 

تو بارداریم کلی سختی کشیدم بابت دیابت و استراحت مطلق بودنم ‌. حالا هم اینجوری عذاب باید بکشم

انشالله.  پس از امروز ماساژ و دستمال گرم رو باید امتحان کنم. خیلی دوران بدیه.  تو باردار ...

الهی عزیز دلم  

به قول مامانم وقتی بزرگ شدن مادرشوهر شدی واست کفش طلا و پارچه حریر میارن از دلت در میارن

اینو از نی نی سایت کپی کردم نمیدونم چقدر درسته 

من از یک متخصص اطفال پرسیدم اینجوری برام طبقه بندی کرد.....
شیر خشکهایی که دفع را کم میکند
nesttle......nan,gigouse,similac,biomil
شیرخشکهایی که دفع را زیاد میکند
bebelac,aptanl???
شبیه شیر مادر
sma gold
شیر خوشمزه
mumana
من شیر خودم را میدم ...برای مواقع ضروری پرسیدم ....توصیه اش رو اس ام ا وبعد نان 1 بود