2777
2789
عنوان

خانمای متاهل بیااااین لتفن🤒

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 24 پست
منم بچم مشکل داشت مجبور شدم سقطش کنم.چون با قرص بود تو خونه سقط شد و توی دستشویی..بعدبا این حال که ح ...

خب ک چی اینا چرا شعور ندارن نمیدونن ادم نباید اتفاق بد رو یاداوری کنه

این بیشعورا هم هی میگفتن فلانی ناراحت شده

فلانی گریه کرده

فلانی شنیده بارداری بین آشناها شیرینی پخش کرده

اشغلا کاری میکردن حس کنم مشکلی دارم 

همین ک فهمیدن پسر خودشون مشکل داره سکوت کردن دیگه هرگز اسم بچه نیوردن چنان حرصم دادن بعد اینکه جواب ازمایش شوهرم رو دیدم بلافاصه زنگ زدم ب مادرشوهرم همین ک فهمید پسر خودش مشکل داره ی جوری شد  اینا فکر میکردن من مشکل دارم 

بعضی ها فقط هیکل بزرگ کردن ولی عقلشون نمی‌رسه چه حرفی رو کجا بزنن..منم خیلی دلم پره.بخدا یه لحظه که ...

کم خونی ک دارم ولی اسپرم شوهرم هم مشکل داره باید درمان کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره باهاشون ک خوب بودم خواهرشوهر کوچیکم زنگ میزد هوای مادرم رو داشته باشیا تیکه مینداخت مادرم ۲ تا ع ...

بزار تو کارای خونه خونه کمکت کنن اگه خواهر شوهر یا جاری اونجا بود بگو بی زحمت بیا کمک با هم طرف بشوریم زود تموم شه..یا فلانی من غذا میپزم تو ظرفارو بشور..ما عروسا هیچ وقت جای دخترشونو نمی‌گیریم...فقط سعی کن احترام بزاری کلامی ولی کمتر بری و بیای که باعث ناراحتیه خودت نشی..

منم بچم مشکل داشت مجبور شدم سقطش کنم.چون با قرص بود تو خونه سقط شد و توی دستشویی..بعدبا این حال که ح ...

اینم بگم مادرشوهرم تمام درو همسایه رو پر کرده ک من ۲ تا سقط داشتم 

کافی بود یکی ازم بپرسه بچه داری

اون جلوتر از من میگفت سقط کرده

خلاصه خواهر تا اینجا ک تو تاپیکم بودی متوجه رفتاراشون شدی

بنظرت حق دارم نرم خونشون؟ همینا دلمو کینه ایی کرده نسبت بهشون بخصوص اون روزایی ک مادرشوهرم طوری رفتار میکرد ک من مشکلی دارم

کم خونی ک دارم ولی اسپرم شوهرم هم مشکل داره باید درمان کنه

کمخونی باعث میشه قلب بچه تشکیل نشده..انار بخور‌.رب انار بخور...چیزای خونساز مصرف کن‌  عزیزم..واسه پاکسازی رحمت هم یه سر به تاپیک قبلم بزن یه دستور گذاشتم که مال یه دکتر طب سنتی اسلامیه که تو شیرازه خیلی ها درمان شدن اسکرین شاتای پایینو بخون نوشته برا چه مشکلاتی خوبه

اینم بگم مادرشوهرم تمام درو همسایه رو پر کرده ک من ۲ تا سقط داشتم کافی بود یکی ازم بپرسه بچه داریاون ...

آره عزیزم می‌دونم چه احساسی داری بخدا چون منم مثل توام...اگه خونتون نزدیکه هر روز نرو..تو نمیتونی کلا ارتباطو قطع کنی چون رو شوهرت  تاثیر منفی میزاره حتی اگه به روت میاره کم کم مشکل ساز میشه..رابطتو کم کن مثلاً هفته ای یه بار برو یه وعده بمون بیا.بعد کم رفتنت عادی میشه..اگه کلا نری باز پشت سرت حرف درست میشه

خب ک چی اینا چرا شعور ندارن نمیدونن ادم نباید اتفاق بد رو یاداوری کنهاین بیشعورا هم هی میگفتن فلانی ...

آره خنده داره خدایی...پسر عموی شوهرمنم بچه دارنمیشدن زنش می‌گفت عموی شوهرم بهم گفته اگه نمیتونی بچه بیاری بریم براش زن بگیریم بعدا فهمیدن مشکل از شوهره ست دیگه همه لال شدن.

اخه همش میگم بعدا اگه ی اتفاقی بیفته یا چیزی بشه چطور ببینمشونیا میگم ادم تا کی باید قطع ارتباط باشه ...

نه شما وظیفه داری نه جاری 

برو رفت و امد کن ، هفته ای دو هفته ای یه بار برو شب نشینی یه ساعت

اگر دعوتت  کردن برو شام 

ما فقط مناسبت ها میریم‌ خونه مادر شوهرم  مگر دعوتمون کنن

خونه تکونی اینا ام از اول گفتم من برای خودمم خونه تکونی نمیکنم 

کارای دیگه ام تو ظرف شستن فقط کمک میکنم 

میان خونمم نمیزارم دست به چیزی بزنن