2777
2789

هربار که جلسه یا کارنامه میان ترم کارنامه ترم میدن پول میگیرن تا نگیرنم کارنامه نمیدن 

زنگ بزنم آموزش پرورش 

در من تیمارستانی قصد شورش دارد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ما هم میگرفتن ولی یه رفیقی داشتم 

ازین کلمات استفاده میکرد و هیچ وقت پول نمیداد

من نان ندارم بخورم 

یا

من اگه 15هزار داشتم ایران نبودم

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

برما اولش چک میگیرن غیر انتفاعیه خیلی زیبا 😁

خب اون غیر دولتیه قابل حضمه ولی دولتی چی میگه آخه غیر دولتی ثبت نام کرده بودیم سنگین تر بودیم

از ما هم میگرفتن ولی یه رفیقی داشتم ازین کلمات استفاده میکرد و هیچ وقت پول نمیدادمن نان ندارم بخورم ...

این حرفا حالیشون نیس 

چقد آدم میتونه تو جمع اولیای دیگه این حرف بزنه 

این حرفا حالیشون نیس چقد آدم میتونه تو جمع اولیای دیگه این حرف بزنه

خجالت نداره زرنگ باش 

در تاپیک های مخصوص فیزیولوژی بانوان شرکت نمیکنم . پس قضاوت نکنید . راستش تجربه خوبی به مردهامیده نی نی سایت .

خجالت نداره زرنگ باش

من روشو ندارم ب قرآن رفتم کارنامه بگیرم انگار بدهکارم ب زور یه بهانه آوردم ۱۵۰ تومن چک داریم نمی تونم بدم گفت باشه سر ماه بیار

مدرسه دخترم همون اول ۱/۵۰۰گرفتن اونم هر کی نداشت قسطی موقع کارنامه هم گفتن هر کی قسط داره در حد توان ...

کاش برا ماهم همون اول میگرفتن تا یه سال راحت بودیم امسال فقط برا مدرسه پول دادیم برا بهانه های الکی هم پول میخان پول مجله رشد مگه چنده ۲۰۰ تومن گرفتن روش زده ۱۲هزار تومن

کاش برا ماهم همون اول میگرفتن تا یه سال راحت بودیم امسال فقط برا مدرسه پول دادیم برا بهانه های الکی ...

البته این دخترم کلاس هشتمه وای دختر دیگم ابتداییه سیصد گرفتن دیگه هم نگفتن مگه واسه جشن

من روشو ندارم ب قرآن رفتم کارنامه بگیرم انگار بدهکارم ب زور یه بهانه آوردم ۱۵۰ تومن چک داریم نمی تون ...

مثل خودمی . تحمل کن

البته این دخترم کلاس هشتمه وای دختر دیگم ابتداییه سیصد گرفتن دیگه هم نگفتن مگه واسه جشن

دخبر منم ابتدایی هست همون ۳۰۰ گرفتن ولی هر دو ماه ۳۰۰  ۲۰۰ میگیرن