2777
2789
عنوان

اخلاق شوهرم

100 بازدید | 9 پست

من ی آدم درونگرا و بسیار محافظه کارم اصلا دوست ندارم کارایی که میکنم یا اتفاقات روزمره برای کسی تعریف کنم بعد شوهرم همین که میره خونه پدریش شروع میکنه وقتی حرفی برا گفتن نداره از من میگه اینطوری شد این اتفاق افتاد این کارو کرد مثلا ی عکس میگیرم گوشیو میگیره نشون میده من خیلی بدم میاد

حالا دیروز ی غذایی درست کردم همیشه خوب میشد دیروز خوب نشد برگشته میگه این غذارو خوب درست نمیکنه بعد برادرشوهرم شروع کرده تعریف از زنش که چقدر خوب درستش میکنه 

وقتی هم میگم اینطوری نگو میگا مگه چیه تو حساسی . فایده نداره هر چقدر میگم‌ . دوست ندارم جزئیات زندگیو تعریف کنه فکر میکنه حالا خیلی برا بقیه مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا وقتی زیاد حرف میزنه چرت و پرت هم قاطی حرفاش میکنه که حرفاش کم نیاد

ی جنبه هایی از شخصیت آدم هست که دوست نداره بقیه بدونن درک نمیکنه خودش عین بچه هاست درون و بیرون شخصیتش نمایانه

ی جنبه هایی از شخصیت آدم هست که دوست نداره بقیه بدونن درک نمیکنه خودش عین بچه هاست درون و بیرون شخصی ...

آره دقیقا. شوهر منم گاهی حرفهایی میزنه که دوس ندارم بقیه بدونن‌.

یبار یه مریضی برام پیش اومد اصلا نمیدونم کی رفت به مادرش گفت

واکنشت چیه به کاراش؟

بهش گفتم چرا گفتی؟ گفت چه ایرادی داره.

کلا حرفی رو بزنه بگم چرا گفتی میگه ایرادی نداره. اگر من همینا رو بگم ناراحت میشه

سعی میکنم ناراحتیمو با سکوت نشون بدم.یکم بهتر شده