2777
2789

دوستم دکتر براش آمینو سنتز نوشته می خواد بره تهران اگه کسی انجام داده میتوته راهنمایی کنه کدوم مرکز خوبه و هزینش حدودا چنده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم دکتر ؟هزینش چند شد

دکتر صالحی، فاطمه صالحی تو توانیر.

با این اسم دو تا هست.

۲۵۰۰ تو مطب دادم برای نمونه.

ده و هشتصد هم ازمایشگاه دادم.

همین مهر.

بیمارستان محب یاس ارزونتر، و بیمارستان خوبیه، اگر هزینه براش مهمه

دکتر صالحی، فاطمه صالحی تو توانیر.با این اسم دو تا هست.۲۵۰۰ تو مطب دادم برای نمونه.ده و هشتصد هم ازم ...

مرسی که جواب دادید من شهرستانم آدرسش رو لطف می کنید با شمارشو 

نرگس جان واقعا ماینوکسیدیل ریزشتو قطع کرد؟ در کنارش چیز دیگه ای هم مصرف کردی و ریزشت هورمونی بود تو ...

من رفتم آزمایش هورمونی دادم هورمون مردانه ام بالا بود ماینوکسیدیل بهم داد بعد 3 ماه ریزشم قطع شد بعد 6 ماه رویش موهام شروع شد الان حدود نصف موهام دراومده از اردیبهشت شروع کردم 

من رفتم آزمایش هورمونی دادم هورمون مردانه ام بالا بود ماینوکسیدیل بهم داد بعد 3 ماه ریزشم قطع شد بعد ...

منم هورمونم بالاس کلی ویتامین و امپول و اسپیرونولاکتون بهم داده همه رو مصرف میکنم ولی ماینوکسیدلو نگرفتم دکتر گفته بزن میترسم بدتر شم جلو سرم خالیشده اونو میزنم بدتر میشه ،چیکار کنم بنظرت؟

منم هورمونم بالاس کلی ویتامین و امپول و اسپیرونولاکتون بهم داده همه رو مصرف میکنم ولی ماینوکسیدلو نگ ...

من اسپیرونولاکتون بهم نساخت قطعش کردم اول ریزشش بیشتر میشه منم جلو سرم خالی شده بود اصلا روسریمو در نمیوردم الان رشد کردن ولی خب خیلی طول میکشه