موهامو عید دکلره کردن رفتم آرایشگاه خرابش کرد سفید شد مامانم یه رنگ گرفت گذاشت روش تقریباخوب شد رنگش. بعد الان عروسی داریم. دوس ندارم موهام دورنگه. مامانم میگ بیا دکلره هارو مشکی کنم برات لایت کنم موهاتو. ولی از طرفی اگ موهامو مشکی کردم بعداز عید عروسی خودمه موهام رنگ نمیگیره.یا میگ بیا از همین جلو موهات که مشکیه لایت در بیارم صدفی... ولی میترسم بد سه سه رنگ میشه. راهی هست که یه رنگ بشه کل موهام🥴
همرو دکلره کنم. بعد چه رنگی بزارم که هم قشنگ باشه همکم ریسک باشه هم تو خونه بتونم بزارم( مامانم مدرک ارایشگری قدیم رو داره). تو مایه های قهوه و اینا نمیخام هزینه کنم زیاد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
باید اول موهایی ک قبلا دکلره شده و رنگش روشن تر از موهای خودم هست رو دکلره کنم درستع؟ بعد اینکه من موهامو برج ۸ بوتاکس و پروتین تراپی کردم . جواب میده رو موهام دکلره یا کلا بی خیال شم؟