2777
2789

برای عمل دنبال قیمت کم نباش چون داغونت میکنن ..  بعدشم شیراز دکتر خوب نداره باید بری تهران 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از اشنایانمون چندسال پیش عمل کرد

اول با هم رفتیم پیش خسروی و دقیقا همون روزی که رفتیم یک خانم با پلیس اومده بودن برای شکایت که دکتر بد عمل کرده و سوراخای بینیشون کیپ شده کامل

همون اشنامون رفت پیش دکتر آصف نیمه فانتزی عمل کرد و ویژگی مثبتش این بود که قبل از عمل که برای مشاوره رفته بود عکس ازش گرفتن و تبدیلش کردن به عکس بعد عملش که ببینه بعد عمل بینیش چه شکلی میشه

تهران کدوم دکتر پیشنهاد میکنی عزیزم

تو اینستا بزن الان اسماشون تو ذهنم نیست 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
یکی از اشنایانمون چندسال پیش عمل کرداول با هم رفتیم پیش خسروی و دقیقا همون روزی که رفتیم یک خانم با ...

میشه پیجشون رو بهم بدی؟

بعد واسه مشاوره باید حضوری برم؟

هزینه عمل چقدر شد؟

دوستت بینیش گوشتیه؟

بینی من گوشتیع

برای عمل دنبال قیمت کم نباش چون داغونت میکنن .. بعدشم شیراز دکتر خوب نداره باید بری تهران

چرا حرف الکی میزنی خانم!!!!!  نمیشناسی بگو نمیشناسم دیگه و مجبور نیستی حرف بزنی دیگه این حرف بیخووووود و خنده‌دار زدنت چیه!

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

عزیزم اگه تو دکتر خوب میشناسی تو شیراز بهم معرفی کن

دکتر خواهرم کاظمی ولی خیییلی طبیعی عمل کرد

دکتر زنداداشم فکرکنم پوستچی بود عالی بود اگه اسمشو درست گفته باشم.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

میشه پیجشون رو بهم بدی؟بعد واسه مشاوره باید حضوری برم؟هزینه عمل چقدر شد؟دوستت بینیش گوشتیه؟بینی من گ ...

dr.venonasefi

بله باید حضوری بری.سال 99 عمل کرد تو ابان...اونموقع فکر میکنم با کلا همه چیش با هم شد 20 تومن.بینیش نیمه گوشتی بود قوز داشت یک سوم پایین بینیش گوشتی بود یکم

در کل عمل بینی شانسیه همون خسروی هم چندتا از اشنایان عمل کردند راضی بودند ولی خب پیشنهاد نمیدم اون رو

دکتر پوستچی هم تعریفش رو زیاد شنیدم برای بینی های گوشتی

در کل اول یه روز مطب چندتا دکتر رو برو از نزدیک اصلا ببین که اونایی که عمل کردن بینیشون چطوریه و همونجا تو مطب ازشون بپرس که راضی بودند یا نه...

چرا حرف الکی میزنی خانم!!!!! نمیشناسی بگو نمیشناسم دیگه و مجبور نیستی حرف بزنی دیگه این حرف بیخوووو ...

وا چته چرا پاچه میگیری کی با تو بود اصلا .‌ بعدشم برو تو پیجشون نصف رضایت دارن نصف شکایت .‌ دیگه اینو همه میدونن ک شیراز دکتر خوب و عالی نداره باید ریسک کنی شانست حالا یا خوب درمیاد یا بد .. همون کاظمی و پوستچی هم ک میگی کلی شاکی دارن .. از فضولی فارغ شدی ی سر تو اینستا و پیجای معرفی دکتر زیبایی بزن