یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چیزی که افراد باید موقع انتخاب پارتنر بهش توجه کنند سن شناسنامه ای نیست...خیلی وقت ها پیش میاد که برخی انسانها هوش بالایی داشته باشند و یا تجربیات و شرایط زندگیشون باعث شده باشه که خیلی بیشتر از سنشون درک و شعور داشته باشند و بالعکس این موضوع هم میتونه پیش بیاد که سن واقعی فرد از سن شناسنامه ایش کمتر باشه
باید رفتار و درک و شعور فرد مقابل رو بررسی کرد نه سن شناسنامه ایش
چیزی که افراد باید موقع انتخاب پارتنر بهش توجه کنند سن شناسنامه ای نیست...خیلی وقت ها پیش میاد که بر ...
من زیاد نمیشناسنش فقط خیلی ادم اروم و متینیه ولی ترسم اینکه نکنه مشکل اخلاقی داره که نشون نمیده اخه چرا باید تا الان با این قیافه و استایل خوب سینگل بمونه
من زیاد نمیشناسنش فقط خیلی ادم اروم و متینیه ولی ترسم اینکه نکنه مشکل اخلاقی داره که نشون نمیده اخه ...
سینگل بودن یک فرد دلیل بر مشکل دار بودنش نیست
شاید ادم مناسب رو پیدا نکرده...شاید وقت کافی نداشته برای رابطه ...شاید امادگیش رو نداشته
بهتره یه مدت باهاش گفت و گو و همنشینی داشته باشی تا ببینی با هم تفاهم دارید یا نه...ببین شخصیتش مورد پسندت هست یا نه؟میتونی با یک فرد آروم یک رابطه خوب رو بسازی یا نه دلت یک فرد شیطون و پرسر وصدا میخواد؟