2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی که افراد باید موقع انتخاب پارتنر بهش توجه کنند سن شناسنامه ای نیست...خیلی وقت ها پیش میاد که برخی انسانها هوش بالایی داشته باشند و یا تجربیات و شرایط زندگیشون باعث شده باشه که خیلی بیشتر از سنشون درک و شعور داشته باشند و بالعکس این موضوع هم میتونه پیش بیاد که سن واقعی فرد از سن شناسنامه ایش کمتر باشه

باید رفتار و درک و شعور فرد مقابل رو بررسی کرد نه سن شناسنامه ایش

میدونی از این میترسم که نکنه مشکل اخلاقی داره که تا الان با این قیافه و استایل خوب سینگل مونده

همسر من ۳۸ سالش بود که با هم آشنا شدیم، هیچ مشکل اخلاقی هم نداشت

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
چیزی که افراد باید موقع انتخاب پارتنر بهش توجه کنند سن شناسنامه ای نیست...خیلی وقت ها پیش میاد که بر ...

من زیاد نمیشناسنش فقط خیلی ادم اروم و متینیه ولی ترسم اینکه نکنه مشکل اخلاقی داره که نشون نمیده اخه چرا باید تا الان با این قیافه و استایل خوب سینگل بمونه

همسر من ۳۸ سالش بود که با هم آشنا شدیم، هیچ مشکل اخلاقی هم نداشت

حس میکنم یکم رو تیپ دختر حساس باشه اگه ازم خواست حجابمو رعایت کنم این کارو انجام بدم؟ پرو نمیشه؟؟

من زیاد نمیشناسنش فقط خیلی ادم اروم و متینیه ولی ترسم اینکه نکنه مشکل اخلاقی داره که نشون نمیده اخه ...

سینگل بودن یک فرد دلیل بر مشکل دار بودنش نیست

شاید ادم مناسب رو پیدا نکرده...شاید وقت کافی نداشته برای رابطه ...شاید امادگیش رو نداشته

بهتره یه مدت باهاش گفت و گو و همنشینی داشته باشی تا ببینی با هم تفاهم دارید یا نه...ببین شخصیتش مورد پسندت هست یا نه؟میتونی با یک فرد آروم یک رابطه خوب رو بسازی یا نه دلت یک فرد شیطون و پرسر وصدا میخواد؟

سینگل بودن یک فرد دلیل بر مشکل دار بودنش نیستشاید ادم مناسب رو پیدا نکرده...شاید وقت کافی نداشته برا ...

با اون چیزا میسازم فقط میترسم به مدل لباس پوشیدنم گیر بده

پارتنر من ۱۰ سال دقیقا ازم بزرگتر بود و من خیلیییی باهاش اختلاف نظر داشتم.. ولی خیلی به آدمش بستگی د ...

یعنی چی؟

باهم ساختین؟

من میترسم به مدل لباس پوشیدنم گیر بده

یعنی چی؟باهم ساختین؟من میترسم به مدل لباس پوشیدنم گیر بده

نه نساختم و هنوزم یاد اون رابطه میفتم پنیک می‌کنم

انقدر که راجع به هر چیزی باید بحث می‌کردم

اصلا دیدگاهمون، تعریفمون از زندگی،رابطه، عاشقی همه چی با هم فرق داشت خلاصه

راجع به پوششت باهاش صحبت کن خب بگو من همین مدلی‌ام