2777
2789
عنوان

همسایه

334 بازدید | 29 پست

سلام دوستان 

من اش رشته درست کردم خیلی عالی بود سیر داغ پیاز داغ و نعنا داغ و کشک و کلی قشنگش کردم اول ازش کشیدم بردم برای همسایه ی پسر خوشتیپ هم داره بعد الان کشیدم خودم بخورم میلینم نمکش خیلی زیاده دلو میزنه 🤣😭 

زشته خاک عالم آبروم رفت چکار کنم؟

کاش حداقل خواهرش مادرش میومد می‌گرفت😪

الان همش اضطراب دارم ناراحتم ن ب خاطر چیز خاصی ها نه فقط دلم نمیخواست بگن بلد نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور همه مراحل پخت آش رو طی کردی و یه بار مزه شو نچشیدی؟

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.

چون متاهلی مهم نیست اون پسر خوشتیپ چی پیش خودش بگه🙂

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

چند وقت پیش همسایه ما یه چیز آش طوری آورد نمیدونم چی بود یعنی نمیتونستی ازش بخوری!اینقدر که تند بود؟من و شوهرم عاشق تندی هستیم و‌همیشه تند میخورین اما خداشاهده این غیرقابل خوردن بود ،شوهرم کم خورد ولی من با اینکه داشتم میسوختم خوردم ازش چون بهم مزه کرد،بنظرم نذری به مزه اش نیست به یهویی آوردن و چسبیدنشه