2777
2789
عنوان

ظروف تفلون یا گرانیت چی خوبه

54 بازدید | 10 پست

گرانیت طرح ویکتوریا مارک عروس گرفتم چندبار ته دیگ سیب زمینی و لواش گذاشتم حس میکنم کم کم داره خش میوفته.با اینکه کفگیرم سیلیکونیه 

مارک لاوان چطوره؟ کسی داره؟

من بیشتر برای ته دیگ خوب میخوام.و اینکه مضر نباشه ولی حالت گرانیتی میخوام.قیمت متوسط باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مارکی

از مارک هاش سر در نمیارم ولی خب هرکدوم که محکم تر و گرونتر باشه مارک خوبیه

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

خب باید پولم هم برسهیه سری قابلمه های کوچیک‌ هستن سه نفره.یدونش دو‌ میلیون.خیلیه

خب اگه ارزون بگیری باز هم زود خش میشه

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

قابلمه گرانیتی مبارکشو یادم نیست ، بعد ۵ سال کفش کنده شد چون با قاشق فلزی کشیدم🥴