2777
2789

سلام میخام از نو کنکور بدم پزشکی بخونم میخاستم ببینم دانشگاه شهید بهشتی دوره روزانه شهریه میگیره برای این رشته یا بابت خوابگاه هزینه میگیره کلا هزینه داره چون توی دفترچه کنکور درمورد شهریه این دانشگاه نوشته بود.لطفا منو راهنمایی کنین من بعد ارشد روانشناسی دارم و چون خیلی ب پزشکی علاقه دارم میخام بخونم میخام حداقل اینو بدون هزینه بگذرونم اون مقاطع قبلی رو همش پول میدادم.

با همه چی موافقت کن هیچیو توضیح نده بعدش همون کاری که میدونی درسته رو انجام بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من شهید بهشتی میخونم رشته رادیولوزی عزیزم روزانه ک هزینه ای نداره ولی مازاد وبین الملل شهریه داره هر ترم راجع به خوابگاه هم بستگی به تعداد نفرات اتاق داره مثلا من اتاق ۴نفره ام هرترم ۵۲۰تومن پام میوفته هرچی تعداد بیشتر هزینه خوابگاه کمتره

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...

در ضمن قبول شدن توی پزشکی روزانه خیلیییی خیلیییی سخت تر از اون چیزیه ک تصورش رو میکنی باید رتبه زیر ۲۰۰داشته باشی

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست!گاهی نشانه قطع امید از سطح شعور اوست...
حالاتوقبول بشو پزشکی شهیدبهشتی خرجت بامن😆

دیگه این دفعه مطمئنم بهشتی قبول میشم😂

راستی😂اینو یادم اومدکاردانی یا کارشناسی یا کارشناسی ارشدت رو دولتی خوندی؟ اگر دولتی خونده باشی امکان اینکه دوباره بخوای ازنو کنکور بدی و از مزایای دولتی استفاده کنی وجود نداره

حتی دروس عملی و ازمایشگاهی هم شهریه نداره ؟

کلا این ۷ سال‌ نمیخاد شهریه بدم؟علکی نشینم بخونم بعد برم ببینم باید بیشتر از قبل هزینه کنم بعدشم هیچی ب هیچی چون صرفا برای علاقم میخام برم اگه خوب نیس نا برم دکتری رشته خودمو بخونم برم سرکار

راستی😂اینو یادم اومدکاردانی یا کارشناسی یا کارشناسی ارشدت رو دولتی خوندی؟ اگر دولتی خونده باشی امکا ...

ن بابا 

ولی خب یکم دیر داری به فکر کنکور میوفتی اونم شمایی ک کلی از دروس دبیرستان دور موندی و پایه ای نداری الان کنکوری ها دارن از تیر ماه درس میخونن و الان تو دوره تست زنی هستن دوستم المپیادی بود بعد دوتا کنکور رتبش شد ۶۰۰پزشکی یزد قبول شد منم ک خودم شدم ۲۷۰۰رادیولوژی میخونم