من ۲۶سالمه و فوق لیسانس هستم قبل از بارداری چند جا برای کارمراجعه کردم اما کارهاشون به شرایط من نمیخورد راهش دور بود و یا ... من چون نرم افزار بلدم همه میگن با بچه دیگه نمیشه رفت سر کار ولی من همچنان امید دارم که یه کار خوب پیدا کنم با بچه کوچیک میشه ؟
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بزرگه مدرسه ميره كوچيكه مهد كودك. دختر بزرگم رو مادرم نگه ميداشت. البته شاغل بودن سختياي خاص خودش رو داره. يه كارايي بايد بكني كه با نظم بيشتر به همه چي برسي بعضي چيزا رو هم نديد بگير.مثلا گهگاه شلوغي خونه رو.ولي عاقبتش زياد بد نيست تو پيري از نظر مالي تاميني. تو جووني هم تو خرج خونه دستت بازه. براي صدقه و كمك هم راحتي. مادرمم شاغل بود 31 سال كار كرد.نوع كاري كه انتخاب مي كني هم ميتونه مهم باشه از نظر زماني كه ميذاري استرسي كه داره و مرخصي كه بتوني براي بيماري بچه ها بگيري و اينا
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله