2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابتو کامل بگو تا دقیق تعبیرش کنم واقعا این استعداد و دارم

من یکبار خواب دیدم اکسم حالش بده و تب داره رفتم بالا سرش گفتم چته

گریه میکرد و میگفت میدونی چرا اینکار رو با تو کردم؟ 

من قبلا عاشق شدم و دختره با خیلیا بوده برا همین تلافیشو سر تو و بقیه در اوردم 

الان نسبت به گذشته چه حسی داری؟پشیمون نیستی به به هر دلیلی؟

تعبیر کلیش اینه که اون فکر یا احساسی که شما از گذشته دارید، به هر دلیلی ،یا برای هر کسی، ممکنه برای عزت نفس خودتون باشه،برای اینکه خودتون از خودتون راضی باشید

داره میگه از الان به بعد این حس یا مشکل یا فکر رو دیگه با خودت حمل نکن یا زنگ یه زنگ به رومی روم

قشنگ با جزییات بگو تا بدم هوش مصنوعی برات تعبیر منه

دیدم ی سجاده کنارمه که تو خواب میدونستم برای مامانم نمازشو تموم کرده بود بعد من داشتم نماز می‌خوندم

اول یادم رفته بود الله اکبر بگم از سوره توحید نمازو شروع کرده بودم بعد یادم اومد که الله اکبر نگفتم دوباره شروع کردم بخوندن از اول قشنگ تو خواب قنوت اینارو دیدم میخونم آخرم دیدم نشستم سلام اینارو خوندم نمازو تموم کردم بعد ی نفر اومد باهاش دست دادم که یادم نیست کی بود بعد یادمم نی خونه خودم بود یا حرم ولی معطمنم یا خونه بوده یا حرم

دیدم ی سجاده کنارمه که تو خواب میدونستم برای مامانم نمازشو تموم کرده بود بعد من داشتم نماز می‌خوندم ...

خوابت می‌تواند معانی مختلفی داشته باشد، اما در کل نشانه خوبی است و می‌تواند به رشد معنوی، اصلاح اشتباهات، و آرامش درونی اشاره داشته باشد. در ادامه، چند تعبیر ممکن برای خوابت را توضیح می‌دهم:

۱. نماز خواندن در خواب:

نماز در خواب معمولاً نشانه تقوا، خیر و برکت، و ارتباط قوی با خداوند است. اینکه ابتدا یادت رفت الله اکبر بگویی و بعد دوباره درست خواندی، می‌تواند نشان‌دهنده این باشد که در زندگی‌ات در مسیر اصلاح اشتباهات و بهتر شدن قرار داری. شاید در برخی موضوعات دچار شک یا فراموشی شده‌ای، اما دوباره راه درست را پیدا می‌کنی.

۲. سجاده‌ای که برای مادرت بود:

اینکه در خواب متوجه شدی سجاده برای مادرت است، ممکن است نشانه رحمت و برکت برای او باشد. اگر مادرت در قید حیات است، این خواب می‌تواند نشانه‌ای از دعای خیر و آرامش برای او باشد. اگر فوت شده باشد، شاید نیاز به دعا و خیرات از طرف تو دارد.

۳. دست دادن با فردی که یادت نیست:

اگر بعد از نماز با کسی دست دادی، این می‌تواند نشانه قبولی نماز یا دریافت یک خیر و برکت از طرف خداوند باشد. گاهی این موضوع نشان‌دهنده این است که کارهای خوبی انجام داده‌ای و پاداش معنوی در انتظارت است.

۴. مکان (خانه یا حرم):

اگر خوابت را در خانه یا حرم دیده‌ای، هر دو نشانه‌های خوبی هستند.

اگر در خانه بوده: ممکن است نشانه این باشد که زندگی‌ات در مسیر آرامش و برکت قرار دارد.

اگر در حرم بوده: نشان‌دهنده این است که دل و ذهنت به سمت پاکی و نزدیکی به خدا تمایل دارد.

نتیجه کلی:

خوابت بیشتر نشانه‌ای از تلاش تو برای اصلاح و بهتر شدن، نزدیکی به خدا، و برکت در زندگی است. اگر این روزها به دنبال هدایت، رشد معنوی یا راه درست هستی، این خواب می‌تواند به تو امید بدهد که 

در مسیر درستی قرار داری.

خوابتو کامل بگو تا دقیق تعبیرش کنم واقعا این استعداد و دارم

دیدم ی سجاده کنارمه که تو خواب میدونستم برای مامانم نمازشو تموم کرده بود بعد من داشتم نماز می‌خوندم

اول یادم رفته بود الله اکبر بگم از سوره توحید نمازو شروع کرده بودم بعد یادم اومد که الله اکبر نگفتم دوباره شروع کردم بخوندن از اول قشنگ تو خواب قنوت اینارو دیدم میخونم آخرم دیدم نشستم سلام اینارو خوندم نمازو تموم کردم بعد ی نفر اومد باهاش دست دادم که یادم نیست کی بود بعد یادمم نی خونه خودم بود یا حرم ولی معطمنم یا خونه بوده یا حرم