2777
2789
عنوان

کسی که دوستش دارم

286 بازدید | 48 پست

کسی که دوستش دارم 

چطور خودمو بکشم بالا در حدش بشم ؟

شاید یه روزی به چشمش بیام؟

خیلی خوشگله پسر متواضعیه ولی خب ارتباطاتش خوبن 

من حتی سلام و علیک ساده بلد نیستم

اشنامونه 

از نظر ظاهری هم اضافه وزن دارم

صورتمم خوب نیست زیاد باید بهش برسم

تحصیلات؟

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونو نمی‌دونم فقط می‌دونم دانشگاه میره اطلاعات عمومیش هم بسیار بالاستمن دیپلمم ناقصه کنکور هم در نیو ...

طول میکشه تا بخای خودتو بالا ببری شاید یکی دو سال

میدونم که همیشه حق میگم مرسی از لایکاتون اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر

آدما باید از همدیگه همون طور که هستند خوششون بیاددبرو جلو. اگر به چشمش اومدی که هیچاگر نه فراموشش کن ...

آره ولی دارم میگم این چیزایی که من دارم واقعا مشکلن

قیافه بد نیست فقط اضافه وزن دارم روابط اجتماعیم بد نیست

اینا باید نباشن خب

وگرنه بله که اگه وزن بیاد پایین خوش صحبت بشم و اون وقت نخواد منم بیخیال میشم

این چیزایی که دارم که خودمم باهاش کنار نمیام چه برسه یه پسر 

آره دیگهطرف ۲۷ ۲۸ سالشه دقیق نمی‌دونم منم ۲۰

من دوست پسر سابقم ولم کرده یه ماه نشده که رفته

ولی من براش دارم، بعدها میفهمه که ماه‌شو فروخته و شمع خریده

که اینم یکم طول میکشه اما من دست برنمیدارم

دوست داری برگرده ؟

آره ولی برنمیگرده

اونی که نخواست حتی اگر قیافه هم داشته باشی نمیخواد تورو نمونش خودم

آخه اصلا زیاد ندیدیم همو

بعدشم من سنم کمه نسبت به اون 

گفتم شاید از قبلش کسیو دوست داشته باشه چه می‌دونم 

ولی بدونم دوستم نداره و قرار نیست هیچوقت داشته باشه منم بیخیالش میشم عشق یک طبقه معنایی نداره