2777
2789
عنوان

دو هفته مونده به کنکور ارشد

365 بازدید | 29 پست

میدونم شاید خیلی بلند پروازی باشه ولی من ساده تا اینجا نیومدم که ساده هم از این فرصت بگذرم..تا الان واسه هر دلیل کوفتی که باعث شده درست حسابی نخونم دیگه مهم نیست..این همه بدبختی و استرس نکشیدم که الان بخاطر وقت کم آوردن شروع نکنم، این همه سرکوفت و حرف از این و اون نشنیدم که بیام زانوی غم بغل بگیرم ..هر چی تو چنته دارم رو می‌ریزم رو دایره و همه توانم رو خرج آرزوهام میکنم، توکل میکنم به خدای غیرممکن‌ها و این دو هفته رو می‌شینم و با هر چی که دارم میخونم و ایشالا ارشد روانشناسی شهرمون رو قبول میشم، هر چی شد، شد..خدا که بده بنده‌ش رو نمی‌خواد‌‌..

این نیمچه حرف دلی رو اینجا نوشتم به یادگار..دلم میخواست به خودم و یکی دیگه بگم..شاید یکی دیگه مثل من با تموم سختی‌ها و تنهایی‌هاش هنوز آرزوهاشو دوست داره..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزاد شاید قبول شیچه گرایشی میخوای؟به بالینی که اصلا فکر نکن

چرا نباید به بالینی فکر کرد من بالینی میخونم

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

نخونده هم قبولی کنکور وزارت علوم کلا راحته

اینو کی و کجا؟ 

هر کنکوری سخته و اصلا هم اسون نیست زحمات ملت رو زیر سوال نبرین 

پس چرا این همه پشت کنکور و بی سواد هست؟ 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

کار هم مکنید؟؟

من دانشجوهستم فعلا ارشد رو تموم نکردم

اینو کی و کجا؟ هر کنکوری سخته و اصلا هم اسون نیست زحمات ملت رو زیر سوال نبرین پس چرا این همه پشت کنک ...

من هرچی دیدم قبول شدن 

اگر رتبه برتر میخوای  دانشگاه خوب باید خوند 

من هرچی دیدم قبول شدن اگر رتبه برتر میخوای دانشگاه خوب باید خوند

هرچی😐

آزاد شاید قبول شیچه گرایشی میخوای؟به بالینی که اصلا فکر نکن

نه من قبلا هم کارشناسی رو با زمان خیلی کم تونستم دولتی قبول شم، اینم میتونم 

عمومی رو هم میخوام ولی حیف که چمران اهواز پارسال فقط بالینی داشت