2777
2789

حس می کنه مثلا خیلی هنر کرده بچه آورده بنده خدا😔😂

حتی نذاشته کسی بره خونشون دیدن بچش

یه بار داداشش 11 12 سالشه عکس بچه شو گذاشته بود تو گروه خانوادگی بعدش همه قربون صدقش رفتیم

یهو دیدیم عکسه پاک شد

بعدش فهمیدیم کلی داداشش و دعوا کرده که کرا عکس بچمو گذاشتی ببینن :/

بچش و زود رفت سزارین کرد بعد ریه هاش کامل نبودن سرویسمون کرد از بس گفت چشم زدن منو

حس می کنه شاهزاده ای چیزی زاییده🤣

لجم می گیره ازشاااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این ک چیزی نیس منو شوهرم ۵ساله ازدواج کردیم فامیلاش منو ندیدن فقط عکسمو دیدن😅🤌

خدایا ب من فرصت خوشحال کردن مامان بابامو بده لطفا 🙏خودمونی بخوام بگم خدا جونم میدونی دلم چی میخواد ؟دلم برق چشای مامانمو از خوشحالی میخواد دلم چهره آروم و ب دور از نگرونی بابامو میخواد دلم میخواد همه بدی هامو براشون جبران کنم و کسی جز تو سراغ ندارم ک کمکم کنه من بدجور بهت امیدوارم تو تنها مونس منی متأسفم لطفا مرا ببخش سپاسگزارم دوستت دارم❤
خب دوست نداره به نظرم به بقیه ربطی ندارههرکسی یه جوره همونطور که یکی دوست داره همه بچش رو ببینن یه س ...

اونایی که باید منو درک کنن،  درک می کنن این مهمه😂

شمام قضاوتتو بکن دوست عزیز

ولش کن بذار تو شاسکولی خودش غرق باشه

بابا خودشیفتگی در چه حد آخه...😐😂

این رفت با یه پسر پولدار ازدواج کرد فرهنگیانم قبول شد بعدش دیگه خدارو بنده نبود

سال کنکورمم انقپ به من تیکه انداخت که دیگه حالم به هم می خوره ازش

خب بچه نارس خیلییییی دردسر داره

بیمارستان و بستری و اینا به کنار...

تا چندماه ایمنی خیلی پایینی داره و باید رفت و آمدش کنترل بشه

ولی دیگه عکس ندادن و چشم زدن و اینا زیاده رویه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

عزیزم اصلا برات مهم نباشه ، سمشم نیار بی تفاوت باش که فکر نکنن چقدر دوست دارید ببینیدش اون یه بچس مثل بچه های دیگه ..بعضیا خیلی حساسن رو بچه

🧘‍♂️گروه آبی🧘‍♂️وزن شروع ۷۱و۸۰۰💙   وزن فعلی۶۷و۵۰۰ 💙 هدف بعدی۶۵💙  هدف آخر۶۲ ❤ 💙 تاریخ شروع رژیم ۱۴۰۱/۹/۱۵ 🧘‍♂️❣️🧘‍♂️🧘‍♂️