2777
2789
عنوان

سوزش پوست به خاطر آبرسان

223 بازدید | 21 پست

سلام خانوما

من از آبرسان پوست چرب پرایم (سبز رنگ) استفاده می‌کنم. 

هر شب که می‌زنمش به پوست صورتم، دور لبم می‌سوزه باید مصرفش رو قطع کنم؟

یه آبرسان دیگه می‌زنم این جوری نمیشه 

💞 حسبی الله 💞 برای تعجیل ظهور امام زمان یه صلوات بفرستید 🌹
شایدب پوستت نمیسازه چراازهمون قبلی استفاده نمیکنی

قبلیه بیتروی بود اما احساس می کردم پوستم تیره شده بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبرسان خوب سراغ ندارید؟

من پوستم چربه الان از ابرسان نوآکنه میزنم راضی ام فعلا قیمتشم اوکیه 

قبلش از برند راکوتن داشتم اونم خوب بود نسبتا شاید به پوست شما بهتر بسازه

یکی از برند لافارر هم داشتم ابرسان و کنترل چربی بود اون به قیمتش نمی ارزید من انتظاری ک داشتم براورده نکرد..

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
من پوستم چربه الان از ابرسان نوآکنه میزنم راضی ام فعلا قیمتشم اوکیه قبلش از برند راکوتن داشتم اونم خ ...

خیلی ممنون.

ببخشید کرم بهتره یا سرم آبرسان؟

بله

خب آبرسان کپسولیه نوتروژینا روبخر البته یه کم گرونه ولی عاالیه.اگه قیمت پایینترمیخوای رویوال از سایت زی شاپ سفارش بده چون داروخونه ها من گشتم نداشتن.میتونی مرطوب کننده وآبرسان زردچوبه ش روبخری ک اونم خیلی خوبه و هردو رو داخلش داره

خب آبرسان کپسولیه نوتروژینا روبخر البته یه کم گرونه ولی عاالیه.اگه قیمت پایینترمیخوای رویوال از سایت ...

خیلی ممنون 🌹 🌹