2777
2789

سلام خانوما بچم ۲۱ روزشه سه چهار روز بود شبا هیچ نمی‌خواهید همش بی قرار و زور میزد خلاصه دیروز بردم دکتر گفت کولیکه قطره کولیکز داد و گفت سشوار بذار بالا سرش می‌خوابه بازم دیشب نخوابید و شکمش خیلی غار و غور می‌کنه و زور میزنع کبود میشه حتی سینه دهنش باشه گریه می‌کنه تورخدا یک راهکار بهم بگید دارم دیونه میشم

مواظب خورد خوراکت باش چیزهای نفاخ نخور بعد شیر حتما آروغ بگیر ،منم بچم پنجاه روزه هنوز آنقدر مواظب خوراکم هستم میگم بچم گناه داره اذیت نشه

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.

اولا دکتره چرت گفته سشوار بذار بالا سرش. مورد داشتیم بچه سوخته اینطوری. صداهای سفید دانلود کن توی گوشی پخش کن. 

دوما شربت رازیانه اگه بهش حساسیت نده عالیه. دختر برادرشوهرم با همین کولیکش خوب شد ولی پسر خودم حساسیت داد. یه قاشق چایخوری شربت رازیانه بهش بده ببین چطور میشه. از عطاری می‌تونی بگیری. اگه دیدی واکنش خاصی نشون داد بهش نده. مثلا پسرم صداش گرفت. 

شیر زیاد که بهش بدی دلدردش بیشتر میشه. بهش پستونک بده. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مواظب خورد خوراکت باش چیزهای نفاخ نخور بعد شیر حتما آروغ بگیر ،منم بچم پنجاه روزه هنوز آنقدر مواظب خ ...

والا هیچی نمیخورم بخدا البته از دیروز ک دیگه خیلی رعایت میکنم طفلکی یجوری گریه می‌کنه دلم کباب میشه

اولا دکتره چرت گفته سشوار بذار بالا سرش. مورد داشتیم بچه سوخته اینطوری. صداهای سفید دانلود کن توی گو ...

هر یک ساعت شیر میخواد ، شربت رازیانه همون عرق رازیانه هست یا نه فرق داره

هر یک ساعت شیر میخواد ، شربت رازیانه همون عرق رازیانه هست یا نه فرق داره

جون دلش در می‌کنه طفل معصوم میخواد با مکیدن دردشو آروم کنه. ولی وقتی شیر زیاد میخوره دلش بیشتر درد میگیره. پسر خودمم همین بود. حتما بهش پستونک بده. 

عرق و شربت رازیانه فرق می‌کنه گلم. برو عطاری بگو شربت رازیانه میخوای. یه شیشه دارویی داره که روش نوشته برا درمان کولیک نوزاده. اگه درست یادم باشه عکس یه نوزاد هم روش داره. الان پسرم 7 سالشه. اینه که درست یادم نیست. 

والا هیچی نمیخورم بخدا البته از دیروز ک دیگه خیلی رعایت میکنم طفلکی یجوری گریه می‌کنه دلم کباب میشه

تا سه چهار ماهگی طبیعی،من کل غذاهام فقط چند تاست،اونم نفاخ نیست ،اصلا لب به حبوبات و سبزی نمیزنم

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.