2777
2789
عنوان

از ادمای کم حرف جدا میشید

301 بازدید | 41 پست

؟؟

برادرم کم حرفه و بخاطر این موضوع فکر میکنه که کسیکه قراره باهم ازدواج کنن ولش میکنه چون خودش رو ادم حوصله سربری میدونه

نمیدونم چطوری میتونم کمکش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من خیلی کم حرفه

اتفاقا بهتر

آدم وراج خوب نیست به نظرم، البته وقتی تو زندگی هستن در حد نیاز با هم حتما صحبت میکنن

به تعداد کلمات بیان شده نیست. به کیفیت بیان و درک و خیلی چیزا بستگی داره

البته من از همسرم ناراضی‌ام ولی نه بخاطر کم‌حرفیش

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

من فقطططط میخوام کسی ک باهاش ازدواج میکنم ساکت ساکت باشه

خواهرمم اخرسر با کسی ازدواج کرد ک ب جز سلام حرف دیگه ای باهاش نداری 😂 خانوادتن ساکت دوستیم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

شوهر من خیلی کم حرفهاتفاقا بهترآدم وراج خوب نیست به نظرم، البته وقتی تو زندگی هستن در حد نیاز با هم ...

خب مشکل برادرم اینه که الان در مراحل اشنایی هستن

و برادرم حس میکنه که بعضی وقتا حرف کم میاره

مثلا ۱۰ دقه صحبت میکنن یهو ساکت میشه و حرفی نداره

و ازم میپرسه که چی بهش بگم 

شاید یه زن کم حرف آرزوی مردا باشه ولی یه مرد کم حرف، زن رو پیر میکنه ..چون مردا هرچقدر قبل از ازدواج زبون میریزن، بعد از ازدواج از زبون میفتن.. فقط تو جمع دوستای خودشون بلبل میشن

من فقطططط میخوام کسی ک باهاش ازدواج میکنم ساکت ساکت باشهخواهرمم اخرسر با کسی ازدواج کرد ک ب جز سلام ...

خب حوصلت سر میره که

فک کن تو خونه نشستین دوتایی

وقتی ساکت باشین

عصبی نمیشی؟

خب مشکل برادرم اینه که الان در مراحل اشنایی هستنو برادرم حس میکنه که بعضی وقتا حرف کم میارهمثلا ۱۰ د ...

ببین برای شناخت باید بدونه چی میخواد بگه و هدفمند حرف بزنه

بگو از قبل یه لیست از چیزایی که براش مهمه داشته باشه و در موردشون تعامل کنن، ببینن با خودشون چند چندن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
خب حوصلت سر میره کهفک کن تو خونه نشستین دوتاییوقتی ساکت باشینعصبی نمیشی؟

نه چون خودمم خیلی ساکتم

ادمای ساکت بیشتر با هم کنار میان اتفاقا دوتا ساکت بیشتر باهم حرف میزنن

درونگرا ها یکی برونگرا تر از خودشون باشه دیگه اصلا حرف نمیزنن پیشش

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

ببین برای شناخت باید بدونه چی میخواد بگه و هدفمند حرف بزنهبگو از قبل یه لیست از چیزایی که براش مهمه ...

خب لیست کرد حرف زد ولی دیگه لیستش تموم شد

لیست نهایتا برای ۵ جلسه اس

خب بعد ۵ جلسه چی

الان روزانه کلی پیام بازی میکنن ولی یهو ساکت میشه برادرم

و برادرم همش به من پیام میده که از چی حرف بزنم 😑

کم حرفی بد نیست، باید تو جلسه خواستگاری این موضوع رو بگن که در حد ضروریات صحبت می‌کنند. 

من و همسرم هم کم صحبت میکنیم یعنی در حد ضروریات و تعریف کوتاه اتفاقات، صحبت از موضوعات مهمی که تصمیم گیری می‌کنیم یک دلیلش اینه که اهل غیبت و پرداختن به موضوعات روز سیاسی و اجتماعی نیستیم .

کسانی که زیاد صحبت می‌کنند نمیدونم موضوع از کجا پیدا میکنند😅 مثلا یکی از دوستانم یه مسیر چهارساعت مسافرت رو یه ریز حرف میزنه 

یا زنگ بزنم زیر 10 دقیقه صحبت کنیم فکر میکنه حوصله نداریم