2777
2789
عنوان

من این دخترو چطوری آرومش کنم

191 بازدید | 13 پست

یه چیزای بو برده از خیانت همسرش ساعت هفت بچشو فرستاده به زور مدرسه واومده پیش من فقطم گریه وزاری میکنه به زور فرستادمش حموم یکم دوش بگیره

چطوری آرومش کنم 

دوستمه از کلاس دوم باهام دوست شدیم خیلی دختر خوبیه عین خواهریم برا هم

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا بذار گریه کنه حرف بزنه تا به باور برسه فعلا تو شوکه .بذار تو حال خودش باشه .خدا لعنت کنه ادنهای ...

از صبح تا حالا یه ریز اشک میریزه

میترسم حالش بد بشه چی بهش بدم بخوره یکم آروم بگیره

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

لطفا فقط شنونده باش چیزی نگو که ناراحتیش بیشتر شه

ی سوال من سنم کمه کلا ۲ ماه باهم بودیم همش تاکسیک بازی درآوردم و اینا هی دنبالش بودم پیگیرش بودم اینم بگم( قیافم قشنگ نیست ک بخوادم)

ی اکسم داشت ک ۲ سال باهاش بود بهمم گفت دختره قیافش از من خیلی سرتره البته من خودم اینطوری فک میکنم چون برگشت بهش

امشب دیدم ک برگشته به دختره

بنظرت اصلا امکان داره با اون کات کنه برگرده به منی ک کلا ۲ ماه باهاش بودم؟

چی میشه گفتآروم چرابذار خودشو تخلیه کنهبگو هر تصمیمی بگیری من کنارتم

نگرانشم بدجور گریه میکنه میترسم مریض بشه 

موندم اصلا تو شکم

همین که کنارش باشی..براش یه غذا بپز..بزاری گریه کنه و...

خداروشکر تنهام همسرم شب میاد

غذاهم از بیرون سفارش میدم

نمیتونم یه لحظه تنهاش بزارم

میترسم یه بلایی سر خودش بیاره

از صبح تا حالا یه ریز اشک میریزهمیترسم حالش بد بشه چی بهش بدم بخوره یکم آروم بگیره

دمنوش یا گل گاوزبان .هرچیز ارامبخشی بغیر قرص .سعی کن امروز رو پیش خودت نگهش داری یا غذای امروز رو براش حاضر کن مسئولیت امروز بچه رو شما گردن بگیر بذار یکم خودش رو جمع وجور کنه یکم بخوابه

ی سوال من سنم کمه کلا ۲ ماه باهم بودیم همش تاکسیک بازی درآوردم و اینا هی دنبالش بودم پیگیرش بودم این ...

تو واقعا حیف نیستی؟اخه چرا گرفتار همچین ادمی میکنی خودت رو یه ادم بولهوس که هی این و اون میکنه .یعنی ارزشت اینه؟؟