2777
2789

مجبورا یه مدت اینجا زندگی میکنم اما غریبی خیلی سخته،حتی یه لباس هم می‌خوام بخرم نمی‌دونم کجا برم دوستی ندارم تنها و تنهام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره واقعا خیلی سخته

اما برای خرید همینجا بپرس راهنماییت میکنن

من مشهدی هستم اگه سوالی داشتی بپرس عزیزم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

مگه میشه پیش امام رضا باشی و حس عربت کنی 

خوشا به سعادت که هر وقت دلت بگیره میتونی راحت بری پیش امام غریب الغربا 

چرا اینقدر سایت انرژی منفی گرفته 

حس حصارت از کار کردن در کارخانه 

حس غربت در شهر آقا رضا

سلام منو به امامپرضا برسون بگو نمیدونم امسالم بتونم باز مثل سال های قبل سال را از تو تحویل بگیرم بگو صدام کن باز تحویل سال اونجا باشم با تو سالمو شروع کنم

آره واقعا خیلی سختهاما برای خرید همینجا بپرس راهنماییت میکننمن مشهدی هستم اگه سوالی داشتی بپرس عزیزم

ممنون عزیزم ...کفش می‌خوام با شلوار سرچ کردم رفتم پروما اگه به نظر گرون بود

مگه میشه پیش امام رضا باشی و حس عربت کنی خوشا به سعادت که هر وقت دلت بگیره میتونی راحت بری پیش امام ...

منم وقتی دور بودم فکر میکردم هر روز میرم حرم اما وقتی نزدیکی نمیشه 

ممنون عزیزم ...کفش می‌خوام با شلوار سرچ کردم رفتم پروما اگه به نظر گرون بود

راهنمایی و برج سلمانم برو 

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
برج سلمان کدوم طرفه؟ یکی گفت برو الهیه ۱۵ و طلاب

احمد آباد خیابون راهنمایی

الهیه رو بلد نیستم اما طلاب هم آره مرکز خرید زیاد داره