2777
2789

سلام برتو‌اقای مهربانی ها ...

قمر بنی هاشم،زلال ترین و پاک ترین شیر مرد عالم تولدت مبارک اقای مهربانم ❤️

مهربونی تو اقا بمن زیاد رسیده ،فدای اون قامت زیبات ،اون دستهای پراز برکتت که تو خوابم دیدم ❤️

اقای خوبم من هنوز هم باور دارم رویای بزرگ من با دعاو واسطه ی خیرشما در نزد پروردگار رحیمم امضا خورد و براورده شد اقا جانم ته قلبم همون حاجت زیبای ممکن هست روز ولادت من رو هم از دعای خیرت و واسطه در نزد الله الرحیم مستفیض کن محتاجم به دست های پرنور  اسمانیت ...از ته قلبت برام نزد پروردگارم واسطه شو که ازت معجزه بسیار دیدم ❤️

اقا با چشمهای پراز اشک مینویسم برات تو دعاگو باش از برای من  ومن ایمان دارم  پروردگارم بخشنده ترین مبعود عالم است ...

خدای بزرگ و توانمندم شکرت بابت تمام داده هایت ،بابت تمام مهربانی هایت ...خدایا ببخش بمن از خزانه ی هستی از روح پاک خودت در کالبد جدید انسانی ،حیات ببخش و پراز شور و عشق بگردان روزگارم را❤️

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

تاپیکی که الان گذاشتی رو قفل کردی اینجا پست گذاشتم.....

عزیزدلم طاعات و عباداتت قبول باشه انشالله که به مراد دلت برسی همیشه بهترینها نصیبت بشه خیلی حس خوبی گرفتم با خوندن متنت ،،،التماس دعا 

خدایا هرکی بچه نداره دامنشو سبز کن❤️نی نی منم سالم برام نگهدار❤️الهی آمین ☺️
تاپیکی که الان گذاشتی رو قفل کردی اینجا پست گذاشتم.....عزیزدلم طاعات و عباداتت قبول باشه انشالله که ...

ممنون عزیزم ببخشید من تاپیک های  حرفای دلیمو قفل میکنم که حس نابشو یه عده  خراب نکنن ...

ممنون از حس قشنگی ک دادی بهم و خوشحالم ک حال دلت خوب شد ❤️

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ببخشید من تاپیک های حرفای دلیمو قفل میکنم که حس نابشو یه عده خراب نکنن ...ممنون از حس ...

فدای دل مهربونت بشم دورت بگردم واقعا انرژی مثبت گرفتم ازت 😘💓♥️😍😇🥰

فدای دل مهربونت بشم دورت بگردم واقعا انرژی مثبت گرفتم ازت 😘💓♥️😍😇🥰

قربونت گلم التماس دعا عزیزم 

قربونت گلم التماس دعا عزیزم

چشم انشالله که خدا به حق همین ماه مبارک و عزیز هر چیزی که ازش میخوای بهترینش رو بهت هدیه بده 🥰

چشم انشالله که خدا به حق همین ماه مبارک و عزیز هر چیزی که ازش میخوای بهترینش رو بهت هدیه بده 🥰

حتما از دعای خیر شما بهترین ها نصیبم میشه خواهر گلم 

هم چنین برای شما عزیزم